SUZDRŽAVALA SE

Reakcija Melanije na Trumpovom skupu viralni je hit: Izraz njezinog lica govori sve

24.07.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Supruga predsjedničkog kandidata Melania Trump jedva se suzdržavala od smijeha prilikom nastupa Kida Rocka

Od početka suđenja Donaldu Trumpu za aferu plaćanja šutnje porno glumici Stormy Daniels, njegovu suprugu Melaniju Trump vrlo rijetko smo viđali u javnosti. No, prošli tjedan ipak se pojavila na predsjedničkom skupu, a osim osmjesima sa suprugom, pažnju je privukla i jednom komičnom reakcijom.

Naime, Melania se jedva suzdržavala da ne prasne od smijeha prilikom nastupa pjevača Kida Rocka na Republičkoj nacionalnoj konvenciji. Njena reakcija ubrzo je postala viralni hit.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na smijeh ju je tjerao nastup pjevača koji je jedan od najglasnijih Trumpovih pristaša, a koji je na pozornici izvodio pjesmu American Bad Ass.

Melania Trump jedva je suzdržavala osmijeh

Već na samom početku nastupa, kamere su ulovile Melaniju koja je davala sve od sebe da suspregne navalu smijeha. Očekivano, ubrzo se pojavio niz isječaka na društvenim mrežama u kojima su fanovi tvrdili da dugo nisu vidjeli nešto smješnije.

'Teško je ne smijati se Kidu Rocku. Razumijem njenu borbu', 'Nitko ne doživljava Kida Rocka ozbiljno', 'Ne krivim je', 'To je normalna reakcija na njega', 'Presmiješna je', stoji u komentarima ispod snimke.

  • +5
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP i TANNEN MAURY / UPI / Profimedia; montaža tportal

Nakon nastupa, Donald Trump izravno joj se obratio s pozornice, zahvaljujući joj na pismu podrške nakon što je na njega pucano tijekom predizborne kampanje u Pennsylvaniji.

Javna zahvala Donalda Trumpa

'Duboko sam počašćen što mi se na ovom putovanju pridružila moja nevjerojatna supruga Melania. Hvala ti, Melania, i hvala ti za lijepo pismo Americi u kojem pozivaš na nacionalno jedinstvo. Očaralo je mnoge', rekao je Trump.

Melania ga je počastila zagrljajem i poljupcima te ga držala za ruku, a na pozornici je osvanula u otmjenom stajlingu.

  • +5
Melania Trump i Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, lijepa Slovenka blistala je elegantnom sakou i odgovarajućoj suknji u crvenoj, boji koja se uvijek vezuje uz republikance, dok je Ivanka bila magnet za poglede u efektnoj bijeloj jaknici na kopčanje i pencil suknji načinjenoj od iste tkanine, a stajlinge su zaokružile stiletticama u istom tonu te elegantnim frizurama i blistavim make upom.

Iako se pisalo da je njihov brak na klimavim nogama, par je na pozornici iskazao bliskost držeći se za ruke, a Melania je dopustila Donaldu da je grli i ljubi pred milijunima televizijskih gledatelja.