DYLAN DOUGLAS

O njemu ćemo tek čuti: Veliki korak u životu sina Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones

11.09.2024 u 09:52

Bionic
Reading

Iako se nije odlučio krenuti stopama svojih slavnih roditelja da postane i sam glumac, Dylan Douglas ipak je nešto nasljedio od svog oca Michaela Douglasa, a to je opsjednutost politikom te je sada spojio i ugodno s korisnim

Dylan Douglas zaluđen je, baš poput svog oca, politikom, a sada se pohvalio i novom prilikom koju je dobio. Naime, sin Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones pridružio se SiriusXM-u gdje će se tjedno emitirati njegova limitirana emisija pod nazivom 'Young American with Dylan Douglas'.

Emisija će se emitirati subotom od 11 ujutro počevši sa 14. rujnom, a fokus će biti na temama koje će mlade glasače 'natjerati' na birališta prije izbora, a dotaknuti će se i za generaciju Z važnih tema, koje, između ostalog uključuju reproduktivna prava, klimatske promjene, kontrolu oružja i još mnogo toga.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Glas mladih Amerikanaca

Dylan Douglas u svojim će radijskim emisijama pričat s političarima i aktivistima o tome kako generacija Z može surađivati s političarima, a sve kako bi se riješili problemi i postigli ciljevi toliko važni mladim Amerikancima. 24-godišnjak će iskoristiti i čari društvenih mreža gdje će komunicirati s obožavateljima i zapravo biti njihov glas.

PRELIJEPA LETIZIA

Što će reći Catherine? Michael Douglas nije mogao sakriti da je opčinjen lijepom kraljicom

Pogledaj galeriju

'Posljednjih nekoliko godina bila je to divlja vožnja. Od početka vječnih ratova, prvog crnog predsjednika, kulturnih ratova, a sada druge prilike za prvu predsjednicu, moja je generacija proživjela neka od najtransformativnijih i najburnijih vremena u našoj povijesti; a bit će sve samo još luđe', rekao je Dylan i dodao:

'Želim vas provesti kroz to. U mojoj emisiji neću pričati samo o vijestima toga dana. Pozabavit ću se većim problemima koji u našoj zemlji izmiču kontroli.'

Uključenost u politiku

Inače, Dylan Douglas je 2022. diplomirao na fakultetu Brown i od tada je njegova uključenost u politiku sve veća. Ne samo da je pomagao u kampanjama i lokalnim organizacijama već se pridružio ocu u predstavljanju predsjednika Joea Bidena tijekom prikupljanja sredstava za kampanju.

ljubitelji formule 1

Nerazdvojni Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas nisu skrivali dobro raspoloženje

Pogledaj galeriju

Nema sumnje, njegovi su roditelji, osobito Douglas, itekako ponosni na sinov angažman budući da je i on sam jasno i glasno tijekom godina dao do znanja sve sa čime se slaže i sa čime se ne slaže, a bivši glavni tajnik UN-a Kofi Annan svojedobno ga je imenovao i UN-ovim glasnikom mira.