osvježenje na sceni

O njoj se priča: Lana Mandarić, na ovogodišnjoj Dori, predstavlja svoju autorsku pjesmu 'More'

09.01.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Jedna od ponajboljih vokalistica mlađe generacije (za koju će se tek čuti) te studentica psihologije, svojim interpretacijama u glazbenoj emisiji 'Superstar' oduševila je žiri i publiku. Talentirana glazbenica na ovogodišnjoj Dori pokušat će izboriti plasman na Eurosong 2024.

Pjesma 'More' nastala je u suradnji Lane Mandarić (autorica glazbe), Zorane Šiljeg (autorica teksta), Jana Jakovljeva (gitare i koaranžer) i Leona Turkalja - Trkya (producent i koaranžer). Radi se o moderno produciranoj pjesmi srednjeg ritma u kojoj se isprepliću ženska senzualnost, ali i snaga u odnosu prema bivšoj ljubavi koja ju je povrijedila, stoji u priopćenju.

'Jako se radujem nastupu na ovogodišnjoj Dori na kojoj ću se prvi puta široj publici predstaviti samostalnim autorskim singlom pod nazivom MORE. Nakon uspješnog sudjelovanja u glazbenom showu SUPERSTAR, ponovno se nadam pozitivnim reakcijama i podršci koja bi mi puno značila na početku moje glazbene karijere', poručuje Lana.

Lanini glazbeni uzori su raznoliki, od Princea, grupe Queen i Taylor Swift pa sve do Dine Dvornika i Konstrakte. U izvedbama posebno voli osjetiti strast i iznimnu predanost izvođača, a pjesmom 'More' dočarat će svoj glazbeni izričaj i stil. 'O glazbi ne treba puno pričati, glazbu treba slušati i osjetiti!', rekla nam je Lana.