iznos na računu

Objašnjeno zašto je Matthew Perry bio plitkog džepa u trenutku smrti

04.07.2024 u 09:03

Bionic
Reading

Smrt glumca Matthewa Perryja i danas je jedna od bolnijih tema svih njegovih prijatelja, suradnika i obožavatelja serije 'Prijatelji'

Matthew Perry preminuo je u listopadu 2023. godine, a točni uzroci njegove smrti još se istražuju. Nedavno je otkriveno da je u istragu sada uključena i bivša supruga popularnog Charlieja Sheena, a sada je objašnjeno i zašto je u trenutku smrti imao relativno malu svotu novca na računu.

Kako je People nedavno otkrio, glumac je iza sebe ostavio 1,5 milijuna dolara na svom osobnom bankovnom računu, što je relativno mala svota s obzirom da su glumci serije 'Prijatelji' zarađivali oko milijun dolara po epizodi.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Čini se da je sve u njegovoj oporuci bilo prepušteno u njegovu Zakladu', objasnio je odvjetnik i direktor Weinstock Maniona Jonathan Forster.

S obzirom da je nepoznata svota novca već bila prebačena na zakladu naziva 'Alvy Singer Living Trust', prepuštena je na korištenje korisnicima zaklade te je vrlo malo vjerojatno da će novac ikad biti predmet javne rasprave. Sve što je pod zakladom ne podliježe oporuci te je kao takvo nedjeljivo.

'Razlog zašto koristimo zaklade umjesto oporuka je taj što zaklade također izbjegavaju oporuku, a oporuka je prijenos imovine pod nadzorom suda, a oporuka je javna', objasnio je pravnik.

Iako je prvotno bilo utvrđeno da glumac nije u posjedu nikakve nekretnine, na kraju se pokazalo da je imao dvije kuće u trenutku smrti.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju