brooke mueller

Bivša supruga Charlieja Sheena povezana je sa smrti Matthewa Perryja? 'Unajmila je odvjetnike'

28.06.2024 u 20:47

Bionic
Reading

Matthew Perry umro je od posljedica konzumiranja ketamina i utapanja, a policaja još uvijek nije zaključila slučaj

Prošlo je više od osam mjeseci od iznenadne smrti glumca Matthewa Perryja, planetarno popularnog po ulozi Chandlera u seriji 'Prijatelji'. Policija i dalje radi na istrazi slučaja te se sada u fokusu našlo jedno zanimljivo ime.

Među najnovije ispitanima jest, naime, Brooke Muller, bivša supruga Charlieja Sheena, koja je i ranije bila pozvana na davanje iskaza. Zbog svega je unajmila odvjetnike.

Matthew Perry je, podsjetimo, umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja, ali čini se kako policija želi istražiti svaku pojedinost kako bi se eliminirala i posljednja mogućnost nasilne smrti.

Tako se na listi ispitanih našla i Brooke, koja se s Perryjem zbližila godinu dana prije njegove smrti u klinici za liječenje ovisnosti. Upravo ondje je obavila razgovore s policijom.

'Unajmila je odvjetnike i vodila je nekoliko razgovora s policijom nakon što su stigli u dom za liječenje ovisnosti s nalogom za pretres. Ne želi pričati o tome i ustrajno tvrdi da s njegovom smrti nije imala ništa', piše američki magazin In Touch.

Oglasio se i njen odvjetnik Gregory J. Pedrick, s tvrdnjom da je Brooke Mueller ispitana isključivo informativno.

'Ova proširena obitelj naporno je radila kako bi vratila mir u svoje okruženje, na veliku dobrobit svoje djece. Vjerujem da su odluke iz prošlosti gospođu Mueller možda dovele u poziciju da pruži neku usputnu, anegdotsku pozadinu vlastima koje istražuju smrt gospodina Perryja. Ništa više', rekao je.

Saznalo se i da je policija prošli mjesec pretražila spomenutu kliniku te zaplijenila njen laptop i mobitel. Brooke Mueller majka je blizanaca koje je dobila u braku (2008. - 2011.) s glumcem Charliejem Sheenom.

sve osim nogometa

Učitavanje...