HOLIVUDSKA MILJENICA

Romantično izdanje Jennifer Aniston: U ovoj laskavoj haljini sve je zasjenila

03.06.2024 u 12:35

  • +2

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

S hit dramom 'The Morning Show' i upečatljivim izdanjem Jennifer Aniston privukla je posebnu pozornost na događaju Emmy FYC održanom u Paramountovom studiju u Los Angelesu

Od studenog 2019. godine zvijezda 'Prijatelja' nastupa u ulozi voditeljice Alex Levy u hit drami 'The Morning Show', stvorenoj za streaming servis Apple TV+.

Predvodeći holivudske zvijezde, uključujući glumačke kolege Jona Hamma, Billyja Crudupa i Marka Duplassa, 55- godišnja Aniston ovog je vikenda obilježila događanje For Your Consideration, a koje se tradicionalno održava u Hollywoodu s ciljem promocije novih kandidata za nagradu Emmy.

Omiljenu crnu haljinu slip kroja, kakvoj je, u različitim verzijama, vjerna od 90-ih, zvijezda 'Prijatelja' zamijenila je podjednako laskavim modelom, ukrašenim cvjetnim uzorkom crvene boje.

Njezinim stajlingom tako je u potpunosti dominirao model Kourtney dužine midi s potpisom američkog brenda Reformation, a koji se može pohvaliti impresivnom vojskom slavnih obožavateljica.

Reformation posluje kao trgovac brzom modom, ali po puno višoj cijeni. Njegove ženstvene haljine, kojima je stekao najveću popularnost, u prosjeku se rasprodaju za 38 dana, ali ne po cijeni od 40 dolara, koliko prosječno košta haljina takvog brenda. Za Reformationovu haljinu potrebno je izdvojiti najmanje pet puta više.

Model Kourtney, kojem nije uspjela odoljeti zvijezda 'Prijatelja', u prodaji se nalazi po 355 eura, no verzija kakvu nosi više nije dostupna u web trgovini brenda.

Materijal viskoza čini je idealnim odabirom za ljeto, a osim cvjetnim printom, ističe se detaljima poput tankih naramenica na vezanje, srcolikim dizajnom dekoltea i zavodljivim bočnim prorezom.

Crveni print na haljini Kourtney, Aniston je istaknula parom sjajnih sandala s tankim remenčićima u boji burgundca, kao i smaragdnocrvenim privjeskom na ogrlici.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević