DUHOVITA PODUZETNICA

Objavljena fotografija nasmijala i Izabel Kovačić koja se potom našalila na vlastiti račun

17.11.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju Izabel Kovačić stavila je fotografiju koja je objavljena u domaćim medijima, a na kojoj izgleda kao da je cijelu noć tulumarila. Svojom reakcijom oduševila je sve

Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uvijek privuče i brojne fotografe, koji žele snimiti i najbolje fotografije naših nogometaša, ali i njihovih 'boljih polovica'.

Ovoga puta, prije odlaska u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvo, jednom od fotografa pošlo je za rukom snimiti fotografiju bračnog para Kovačić. Na njoj se vidi kako poduzetnica Izabel Kovačić upravlja Mercedesovim terencem G klase, dok pored nje sjedi nogometaš i gleda ravno ispred sebe.

Mateo Kovačić uhvaćen je ozbiljna lica kako zamišljeno gleda, dok je njegova supruga uhvaćena u trenutku kada je vjerojatno pokušala trepnuti, zbog čega su joj oči jedva otvorene.

  • +9
La Dolce Vita by Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Irina i Matej Florschutz

Objavljena fotografija nasmijala je i lijepu poduzetnicu, koja se na vlastiti račun našalila na svom Instagram profilu. Snimljenu fotografiju je objavila i preko nje napisala - 'Kad moraš iz aftera dofurat muža na posao'.

Inače, nakon što je Mateo Kovačić otišao s reprezentacijom, Izabel Kovačić otputovala je u London što je također otkrila na društvenim mrežama.