ikona 90-ih

Odrekla se šminke: Pamela Anderson okrenula novo poglavlje u životu

15.09.2024 u 08:22

Bionic
Reading

Kanadsko-američka glumica, producentica i model izazvala je pažnju na crvenom tepihu Toronto Film Festivala. Pamela Anderson se već neko vrijeme u javnosti pojavljuje bez šminke te je postala zaštitno lice pokreta prirodnog izgleda

Mnogima je prva asocijacija na Pamelu Anderson - atraktivna plavuša sa silikonskim grudima, s napadnom šminkom i s umecima u kosi. Međutim, slavna 48-godišnjakinja se već neko vrijeme u javnosti pojavljuje promovirajući prirodnost.

Prirodnost prije svega

Seks-bomba 90-ih na crvenom tepihu je spremno pozirala pred fotografima u elegantnom crnom odijelu koje je iskombinirala s crnim štiklama i kožnim rukavicama, a na lice je stavila minimalno šminke za premijeru filma 'The Last Showgirl' u sklopu Toronto Film Festivala.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već se više puta u javnosti pojavila u prirodnom izdanju, a svojedobno je otkrila zašto je to tako. '90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim raditi stvari koje su drukčije. Ovo je novo poglavlje mog života', rekla je za Entertainment Tonight. Također je izjavila da se prestala šminkati nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke.

  • +2
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

g

izljev nježnosti

[FOTO] Pamela Anderson sa sinom Dylanom Leejem kojeg je dobila u braku s legendarnim rokerom uputila se na večeru

Pogledaj galeriju