STARI MORSKI VUK

Oliver Dragojević ima recept za dugovječan brak

01.03.2017 u 13:42

Bionic
Reading

Uoći nadolazećeg, slavljeničkog rođendanskog koncerta sa Zagrebačkom filharmonijom u Areni Zagreb, ove subote, pjevačka legenda Oliver Dragojević prisjetio se svojih glazbenih početaka, ispričao zanimljivu anegdotu i otkrio tajnu dugogodišnjeg braka

Iza njega stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju, a ove subote svojoj će publici priuštiti glazbeni spektakl.

Iako je na pragu 70-te još se nije umorio. Planira nove koncerte i to u Moskvi i Ljubljani gdje će zapjevati s Gibonnijem. Njihova zajednička pjesma 'Sreća' osvojila je najviše nominacija za nadolazeću dodjelu nagrade Porin.

'Prvi put sam pjevao 61. na 'Djeca pjevaju', znači ima 57 godina. Glavna prekretnica u mom stilskom pjevanju dogodila se pjesmom Galeb i ja. U njoj sam se našao', izjavio je Oliver za Dnevnik Nove TV.

Pjevač je to uz kojeg su stasale mnoge generacije, bezvremenskih pjesama i nezaboravnih koncerata, a ne jednom od njih je, otkrio je - pala i prošnja.

'Znam da neki pjevači imaju obred vjenčanja na svojim koncertima. I mene je to dopalo jedan put, bili smo negdje kod Maribora. Sve sam dogovorio s damom i dođe muškarac, donese prsten, klekne na koljena i ponudi joj brak, a ona ga odbije. I tu počinje svađa na pozornici', prisjetio se Oliver.

Kad je o njegovom braku riječ, pjevač se može pohvaliti s jednim od najdugovječnijih na sceni. Sa svojom Vesnom  u braku je više od 40 godina. Otkrio je u čemu je tajna.

'Ne se previše viđati', savjetovao je Oliver u intervjuu za Dnevnik Nove TV.