sve je očarala

Ona je jedna od najljepših turskih glumica, a sada osvaja gledatelje u 'Mostovima života'

28.07.2024 u 07:31

Bionic
Reading

Uz serije 'Zlatni kavez' i 'Divlje srce', koje su s emitiranjem krenule početkom lipnja, Nova TV prikazuje još jedan turski hit - 'Mostovi života'. Serija prati zamršenu ljubavnu i životnu priču Doge, djevojke odrasle u liberalnoj obitelji koja se zaljubila u muškarca iz konzervativnog okruženja, a utjelovila ju je mlada turska zvijezda Sila Torkoglu

Sila Torkoglu osvojila je srca domaće publike ulogom Doge, studentice stomatologije koja se zaljubi i uda za Fatiha. Njihova priča kroz seriju 'Mostovi života' prati dva različita svijeta, tradicionalni i moderni.

'Za mene ljubav znači bezgraničnost. Treba je doživjeti bezvremenski, neplanirano, u trenutku i u tijeku. Ljubav nije osjećaj s kojim se čovjek može susresti cijelo vrijeme u životu. Stoga, ako nema nepoštivanja mog osobnog prostora, kad se zaljubim, mogu riskirati bilo što i pomaknuti svoje granice. Ljubav je transparentnost. Ako se voda zamuti, ljubavna magija nestaje', izjavila je glumica.

Torkoglu je rođena 18. travnja 1999. godine u Izmiru. Dok je pohađala srednju školu, počela je sudjelovati u školskom kazališnom klubu. Jako joj se svidjelo stati na pozornicu i čuti aplauz, a nakon toga se odlučila baviti glumom. Završila je Anadolsku gimnaziju, nakon koje je uzela privatne sate glume. Prvo glumačko iskustvo je imala u seriji 'Ağlama Anne' (2018.).

Govoreći o sebi, izjavila je da je osoba koja se voli smijati, zabavljati i širiti pozitivu gdje god da se nalazi. 'Nikad ne šutim o nepravdi. Želim biti upamćena kao dobra osoba, a uz sve to ostvariti svoj životni put. Može li se to ostvariti, vidjet ćemo. Ponekad sam nestrpljiva i želim sve odmah i sada, ali to često nije moguće. Radim na tome', izjavila je za Azru.

U slobodno vrijeme više voli gledati filmove nego serije, a kao najdraže glumce izdvojila je Ala Pacina i Leonarda DiCaprija. Od turskih su to Haluk Bilginer i Demet Evgar. Čita knjige, planinari i istražuje ​​nova mjesta te provodi vrijeme sa psima. Slušanje glazbe uz svjetlost svijeća na kraju dana joj je, otkrila je - svojevrsna meditacija. Da nije glumica, ističe, bavila bi se pravom.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kad je riječ o modi, rekla je da nema previše vremena za to. Jednostavno se odijeva i 'više voli stvari u kojima se dobro osjeća, a koje nužno ne moraju biti u trendu'. Privući će je 'suosjećajan, ljubazan i inteligentan' muškarac.

  • +3
Sila Torkoglu Izvor: Profimedia / Autor: Pavel Bednyakov / Sputnik / Profimedia