svi pričaju o njoj

Jedna od najljepših turskih glumica plijeni pažnju u seriji 'Divlje srce'

17.07.2024 u 05:45

Bionic
Reading

Nakon što su dug niz godina titulu najljepših turskih glumica nosile Cansu Dere, Nurgül Yeşilçay, Fahriye Evcen i Beren Saat, u fokusu su sada nova i mlađa lica koja plijene pažnju. Među njima je i Simay Barlas, a gledatelji je trenutno mogu pratiti na Novoj TV, u seriji 'Divlje srce', u kojoj utjelovljuje Ruju Arkan

U seriji 'Divlje srce' Simay Barlas glumi djevojku koja je ukrala srca braće Jamana Alija (Halit Özgür Sari) i Alaza te oni ne žele lako odustati od nje. Osim njih, osvojila je srca publike turske uspješnice koja se počela emitirati početkom lipnja (a u Turskoj se prikazuje od rujna 2023.).

Oči javnosti u nju su uprte još od malih nogu

Simay je rođena 1999. godine u Istanbulu. Vrlo rano počela se baviti glumom i zarađivati novac. Diplomirala je na studijskom programu za film i televiziju na Istanbul Bilgi Universityju. Na televiziji je debitirala 2014. godine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Potom je dobila uloge u brojnim uspješnim serijama: 'Adi Efsane', 'Hayat Bazen Tatlidir', 'Okrutni Istanbul', 'Aziz', a 2019. debitirala je na filmu, u komediji 'Dijital Esaret'. Domaći gledatelji pamte je iz 'Tuđeg života', serije koja se emitirala prije sedam godina.

Ne zna se koga ljubi

Kad je riječ o privatnom životu, šuškalo se da ljubi kolegu sa seta 'Divljeg srca' Halita Özgüra Sarija, no to nikad nije potvrđeno, a 2022. godine pisalo se da je u vezi sa Sonerom Korkmazom, no jedina za koju se službeno znalo u javnosti bila joj je ona s Idrisom Nebijem Taskanom.

Simay Barlas Izvor: Licencirane fotografije / Autor: enes kupcu

Povučena je kao Ruja

Slobodno vrijeme najviše više voli provoditi u miru svoga doma. Priznala je da je 'mirna i ne baš toliko društvena osoba'. Uživa u dugim doručcima, njegovanju kose i lica te čitanju vijesti na internetu. Poprilično je aktivna na Instagramu, a trenutno boravi u Americi.