POPIS JE ZANIMLJIV

Živi štit P Diddyja: Ove slavne face trenutno su u najvećem strahu što će procuriti u javnost

25.09.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Zahvaljujući pomno razrađenoj taktici, zbog koje su tijekom desetljeća provedenih na samom vrhu glazbenog svijeta infiltrirao u živote bogatih i slavnih, slavni reper i glazbeni mogul P Diddy oko sebe je okupio najmoćnije celebove današnjice. Upravo oni trenutno su u najvećem strahu i to nakon što je Diddy završio iza rešetaka sa podignutom optužnicom

Zahvaljujući sudskim dokumentima, ali i tvrdnjama svjedoka, javnost je doznala kako je nekoć omiljeni reper Sean Combs, poznatiji kao P Diddy, dirigirao dalekosežnim pothvatom seksualne trgovine, a stekao je i reputaciju opasne osobe kojoj se nitko ne želi suprostaviti jer se nije libio ni dizati u zrak vozila svojih protivnika.

Bili su tu i fizički napadi na ljubavnice i zaposlenice, ali i razna seksualna zlostavljanja, trgovina ljudima radi prostitucije i slično. Ono što se mnogi pitaju je kako je Diddy toliko dugo mogao izbjegavati pravdu? No, stvari su jasne - glavna strategija koje se držao u svom 'poslovanju' je da svoje odnose s bogatima i slavnima koristi kao 'živi štit'.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Combsu nije bio ni najmanji problem infiltrirati se u svijet bogatih i slavnih kako bi dobio ono što je naumio. Koliko je bio uspješan u svemu govori i da su Anna Wintour, Marc Jacobs, ali i Tommy Hilfiger bez puno razmišljanja pristali posuditi svoje glasove za njegov album 'Last Train To Paris'.

Zavjet šutnje vlada Hollywoodom

Najbolje od svega je što neki bliski mu ljudi poriču sve optužbe na račun Diddyja, tvrdeći kako ga nikada nisu vidjeli da sudjeluje u razvratnim aktivnostima za koje je optužen. Prema optužnici to uključuje trgovinu ljudima zbog prostitucije, prisilno drogiranje i prijetnje žrtvama da sudjeluju u 'White Off-sima', razrađenim seksualnim predstavama.

Hollywoodom, ali i modnim i glazbenim svijetom ovih dana vlada zavjet šutnje jer, unatoč svim optužbama koje su reperu stavljene 'na vrat' niti jedna slavna osoba, koju je Diddy tijekom godina ugostio na brojnim zabavama koje je organizirao, nije se oglasila. A da ni bogati i slavni nisu bili lišeni sudjelovanja u Diddyjevim aktivnostima govori i tužba Dawn Richards koja tvrdi kako je Combs svoju bivšu djevojku Cassie napao pred glazbenicima Usherom i Ne-Yom, kao i suosnivačem Interscope Recordsa, Jimmyjem Iovineom. No, nitko od njih nije ni pokušao zaustaviti Diddyja u njegovom zlostavljanju.

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

A što se javnosti tiče, čini se kako je Combs cijelo vrijeme koristio svoja prijateljstva sa slavnim osobama kako bi odbacio glasine da je upleten u kriminalne aktivnosti, zbog čega su svi 'zažmirili' na oba oka. Jer, tko bi ikada pomislio da je Combs zla osoba ako se druži s osobama poput Oprah Winfrey, Anne Wintour ili Justina Biebera.

No, tko je zapravo svih ovih godina glumio Diddyjev 'živi štit'? Krenimo redom i pobrojimo sve.

Ashton Kutcher

Prijateljstvo Ashtona Kutchera i Combsa traje od sredine 2000-ih, te su bili toliko bliski da su zajedno gledali utakmice i izlazili van. Kutcher je čak 2019. u jednom intervjuu rekao kako 'ima puno toga što ne može reći' o svom prijateljstvu s Diddyjem. No, čini se kako bi uskoro mogao biti prisiljen o svemu progovoriti jer Daily Mail tvrdi kako holivudska zvijezda očekuj sudski poziv kao svjedok u Combsovim zločinima.

  • +2
Ashton Kutcher i P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Profimedia

Anna Wintour

Najmoćnija žena mode, Anna Wintour već je u nekoliko navrata bila fotografirana kako tulumari s reperom. Što zapravo misli o njemu i koliko su bliski potvrdila je kada mu je postala pozivnicu za najtraženiji event godine - Met Gala - koji on, naravno, nije propustio. Prijateljstvo je nastavljeno i u poslovnoj suradnji, pa je Diddy tako tijekom godina često bio gost na Vogueovim naslovnicama, a možda najpoznatija je ona iz 1999. pod nazivom 'Puffy Takes Paris'.

Princ Harry

Da se pokušao infilitrirati u sve sfere javnog života govori i njegov pokušaj da se zbliži s britanskim princem Harryjem, te su njih dvojica fotografirani u druženju.

Jennifer Lopez

S latino divom Jennifer Lopez Diddy je bio u vezi od 1999. do 2001. kada ona još uvijek nije bila mega zvijezda kakva je danas. Svoj prvi veći uspjeh Jennifer je postigla dvije godine prije početka njihove veze, kada je utjelovila Selenu, a život joj je umalo upropastio trenutak kada su ona i Diddy uhićeni nakon pucnjave u jednom noćnom klubu na Manhattanu. Iako su na kraju pušteni iz pritvora bez ikakvih optužbi, taj trenutak zasigurno joj je ostavio gorak okus u ustima, svjesna da je preko noći mogla izgubiti sve o čemu je sanjala.

Sestre Kardashian

Članice klana Kardashian, poznate po svom nevjerojatnom utjecaju na mlađe generacije, godinama su bile česti gost na Diddyjevima zabavama. Mnogi su uvjereni i kako je trenutak kada su se zbližile s reperom itekako imao utjecaj na njihovu slavu.

Oprah Winfrey

Godinama je Diddy njegovao svoje prijateljstvo s jednom od najpoznatijih i najmoćnijih televizijskih voditeljica, Oprah Winfrey, te je ona postala jedna od onih koji tvore oko njega moćni štit.

Justin Bieber

U trenucima kada je kao 15-godišnjak Justin Bieber postigao svjetsku slavu, upravo je P Diddy bio njegov glazbeni mentor. Iako internetom već godinama kruže glasine da je Bieber bio žrtvom nekih neprimjerenih odnosa dok je bio u Diddyjevom krugu odabranih, pop zvijezda nikada nije progovorila o svom odnosu s glazbenim mogulom.

Leonardo DiCaprio

Vječni holivudski neženja Leonardo DiCaprio bio je, kako ga je i sam Combs u jednom intervjuu nazvao, 'osoba broj 1' na njegovim razuzdanim partyjima. Njih su dvojica često viđani zajedno, a Dicaprio je snimljen i na reperovom 50. rođendanu, 2019. godine, kako pleše.

Paris Hilton

I Paris Hilton je još jedna moćna osoba koja je, čini se, dala Diddyju svoj 'pečat odobravanja' redovito posjećujući njegove zabave tijekom godina. Kao osoba koja je i sama u mladosti preživjela zlostavljanje, Hilton nije željela komentirati optužbe protiv svog prijatelja.

Mariah Carey

Zanimljivo je kako je na popisu i Mariah Carey, glazbena diva koja se s Diddyjem fotografirala u brojnim prilikam, a spojilo ih je to za postali eminentna imena u glazbenom svijetu nekako u isto vrijeme.

Jay Z

I, šećer na kraju, reper i glazbeni mogul Jay Z s Diddyjem je prijatelj od samih početaka, a veže ih i to što su izbjegli zatvorsku kaznu iste godine, 1999. S godinama su napredovali daleko od običnih repera, 'bacivši' se u poduzetništvo, filantropiju, zaradivši pravo malo carstvo. Iako je s njim često nastupao i sudjelovao na raznim dobrotvornim događanjima, kako je dobro primijetio reper 50 Cent, Jay Z je 'nestao' u trenutku kada je Diddy 'pao'.