SVI GA NAPUŠTAJU

Ne želi da ga 'povuče' na dno: Nakon DiCaprija i Ashton Kutcher okrenuo leđa Diddyju

24.09.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Baš kao i Leonardo DiCaprio i Ashton Kutcher godinama se družio s optuženim glazbenim mogulom P Diddyjem. No, u trenucima kada je reper završio iza rešetaka, suočen s brojnim i teškim optužbama, svi se miču od njega i odriču prijateljstva

Holivudski glumac Ashton Kutcher odbio je s javnosti podijeliti trenutke kojima je svjedočio sudjelujući kao gost na 'bijelim partyjima' P Diddyja, koji trenutno čeka iza zatvorskih rešetaka suđenje s najtežim optužbama.

Reper je tijekom godina na svoje razuzdane partyje zvao i najpoznatija lica s holivudske A liste, a među njima su se našli i Leonardo DiCaprio, kao i Ashton Kutcher, s kojim je Diddya postao dobar prijatelj.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Duga zajednička prošlost

U jednom medijskom istupu, najavljujući upravo Diddyja, Kutcher je rekao: 'Ima puno toga što vam ne smijem ispričati. Stoga, ovoga... Ne, ne smijem vam ni ovo ispričati. Trenutno se pokušavam sjetiti... Priče s Diddyjevih partyja, čovječe, to je uistinu čudno sjećanje na prošle dane...'

Njih dvojica organizirali su zajedno i jedan 'bijeli party' 2009. godine kako bi podigli svijest o malariji, no, u cijeloj ovoj priči važno je napomenuti kako, barem za sada, ne postoje indikacije da je Ashton ili bilo koji drugi holivudski glumac, glazbenik i slično, bio uključen u bilo kakve ilegalne aktivnost.

  • +2
Ashton Kutcher i P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Profimedia

A kako su se njih dvojica zapravo zbližila? Bilo je to tijekom Kutcherovog snimanja showa 'Punk'd', u kojem je pred skrivenim kamerama stvarao svojim kolegama, ali i ostalim facama, razne nepodopštine i u principu ih svaki puta 'nasamario' dobrom šalom.

Diddy mu je jednom prilikom rekao kako mu zabranjuje da takvo što napravi njemu. 'Rekao sam mu, ne znam što bih ti rekao, no svi su na tapeti. On mi je rekao 'Ne i ja. Ja nisam.' Tako smo počeli razgovarati', prisjetio se svojedobno holivudski glumac dodajući kako su nakon toga počeli se često družiti i gledati zajedno utakmice.

SNIMLJEN U LOS ANGELESU

Nakon svih skandala Ashton Kutcher spreman je za posao, no je li mu javnost oprostila?

Pogledaj galeriju

Ovakva poveznica s reperom i njegovim teškim optužbama Kutcheru definitivno ne idu u prilog, osobito nakon što se i prošle godine 'našao na meti' kada je pružio podršku svom kolegi iz serije 'Lude sedamdesete', Dannyju Mastersonu, koji je također završio u zatvoru i to zbog silovanja.

Slučaj se i dalje raspetljava, a koga će Diddy sve sa sobom odvući na dno, doznat ćemo i to vrlo skoro.