PRISJEO MU I RUČAK

DiCaprio snimljen prvi put otkako su procurile njegove fotke s Diddyjevih partyja

24.09.2024 u 08:38

Bionic
Reading

Dok cijela Amerika, ali i svijet, bruje o novim zapletima u slučaju slavnog repera P. Diddyja, jedan od redovitih gostiju na njegovim 'bijelim zabavama', glumac Leonardo DiCaprio, s majkom uživa u Italiji. Paparazzi su ga snimili na ručku u poznatom restoranu Il Salumaio u Milanu

Nakon što su u javnost procurile fotografije sa zloglasnih Diddyjevih 'bijelih zabava', a na kojima je sudjelovao i 49-godišnji vječiti neženja Leonardo DiCaprio, stvari su se dodatno zakomplicirale.

Teške optužbe na račun 54-godišnjeg repera, među kojima su one za reketarenje i trgovinu ljudima zbog prostitucije, sve su šokirale, stoga ne čudi to da se sve slavne face koje su se 'do jučer' družile s Diddyjem sada ograđuju od svega.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

DiCaprio 'pobjegao' u Italiju

Dok javnost bruji o novim detaljima, koji iz dana u dan sve više cure, DiCaprio s mamom Irmelin Indenbirken uživa u Italiji. Majka i sin iznimno su bliski i povezani, stoga ne čudi to da je, uz hrpu prijatelja, poveo i nju. Ekipa je snimljena u popularnom talijanskom restoranu Il Salumaio, u kojem su uživali u tjestenini, a nakon što je primio telefonski poziv, pojavila se zabrinutost na glumčevu licu.

Nakon ručka, uz pratnju tjelohranitelja, DiCaprio se skriven ispod šilterice i sa zaštitnom maskom preko lica uputio u nepoznatom smjeru.

  • +3
Leonardo DiCaprio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ograđuje se od svega

Iako službeno nije ništa rekao, izvori bliski DiCapriju ipak su podijelili s novinarima da 'glumac nema ništa s posrnulim glazbenim mogulom' te da oni odavno nisu u kontaktu. Isto tako, rečeno je da glumac nikada nije bio na freak offsima (razrađene seksualne predstave na koje su žene bile prisiljavane, op.a.) te da nema nikakve veze s tim slučajem.

Najbolje od svega je to da je Combs svojedobno izjavio kako je upravo DiCaprio 'osoba broj jedan na njegovom popisu uzvanika za bijele partyje.

Posljednje zajedničko pojavljivanje Diddyja i DiCaprija bilo je 29. srpnja 2004. na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji.