povlači se iz javnosti

Žali zbog suradnje: Justin Bieber uznemiren zbog Seana 'Diddyja' Combsa

19.09.2024 u 14:57

Bionic
Reading

Producent i poduzetnik Sean 'Diddy' Combs uhitili savezni agenti u New Yorku u ponedjeljak navečer i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. Justina Biebera je toliko uznemirila vijest o njegovom uhićenju da se izolirao od svijeta

Justin Bieber, kako navodi izvor za DailyMail, pokušava shvatiti što se događa te žali što je surađivao s Sean 'Diddy' Combsom prije manje od godinu dana, navodno to nikada ne bi učinio da je znao za optužbe koje su izašle na vidjelo.

'Bio je predstavljen na najnovijem Diddyjevom albumu, a da je znao išta od ovoga, nema šanse da bi to učinio', tvrdi izvor. Bieber je bio još dijete kad se sprijateljio s Combsom, a pojavio se na njegovom albumu 'The Love Album: Off the Grid' iz 2023. s pjesmom 'Moments'.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Stari isječci

Nakon izlaska albuma u listopadu, Bieber se osvrnuo na svoj prvi susret s Combsom. 'Sjećam se da sam otišao u ured svog brata Diddyja da mu predložim pjesmu koju sam napisao za njega kad sam imao 14', napisao je na Instagramu.

U ožujku su se ponovno pojavile stare snimke Biebera i Combsa nedugo nakon što je policija pretresla Combsove domove u Miamiju i Los Angelesu. Na jednoj od njih se vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će 'skupa provesti 48 sati i raditi nešto što ne mogu otkriti'. Video objavljen na društvenim mrežama ove godine izazvao je niz kritika i zabrinutosti.

UOČI VJENČANJA

Novi party sina indijskog milijardera: Okupio bolivudske glumce i doveo Justina Biebera

Pogledaj galeriju

Pojavila se i snimka u kojem se Combs na neugodan način obraća Bieberu. 'Što ima čovječe, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ se ponašati drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili', pitao je Combs Biebera koji je djelovao zbunjeno. 'Pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom kroz što sve ne, ali nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj.'

https://www.youtube.com/watch?v=rTSb1Whdu5o
Izvor: Društvene mreže