DVIJE NOVE EMISIJE

Oprah Winfery ekskluzivno na TLC kanalu

26.09.2013 u 12:12

Bionic
Reading

Najbolji i najzanimljiviji intervjui Oprah sa svjetski poznatim likovima od ove su jeseni dostupni isključivo na TLC kanalu. Uz nove sezone omiljenih serijala kao što su 'Cake Boss', 'Medij s Long Islanda' ili 'Sramotna tijela' , TLC će od sada prikazivati i izbor najvećih hitova iz OWN (Oprah Winfrey Network) – 'Oprino novo poglavlje' i 'Oprah predstavlja: Master Class'. Pripremite se za ulazak u osobne živote holivudskih zvijezda, svjetskih političkih lidera koji su obilježili povijest čovječanstva, sportskih velikana ili vizionara čija su uvjerenja utjecala na promjene u društvu!

'Novo poglavlje Oprah' – Premijera (od ponedjeljka, 28. listopada u 20 sati)

'Oprahino novo poglavlje' prilika je za prvu damu talk-showa da predstavi neke slavne osobe s naslovnih stranica novina kao 'prave', obične ljude sa svojim obiteljima. Među gostima će biti neke od najvećih svjetskih zvijezda: Steven Spielberg Sally Field, Daniel Day-Lewis, Justin Bieber, Usher, Kelsey Grammer i Rihanna, kao i Katie Holmes, koja će dati svoj ​​prvi intervju otkako se rastala od Toma Cruisea. Oprah će Rihannu posjetiti u njezinoj kući na otoku Barbadosu gdje će, na samo njoj svojstven, neposredan način razgovarati o njezinoj karijeri, ali i o privatnom životu. U razgovoru s oskarovcima Stevenom Spielbergom, Danielom Day-Lewisom i Sally Field, Oprah će ih ispitivati o suradnji na filmu 'Lincoln'. A puni krug zatvorit će se u studiju DreamWorks u Los Angelesu, gdje će se Oprah susresti sa Spielbergom u istoj zgradi u kojoj je prije skoro trideset godina bila na audiciji za ulogu Sofije koju je glumila u njegovom filmu 'The Color Purple'.

'Oprino novo poglavlje'


'Oprah predstavlja: Master class' – Premijera (od četvrtka, 28. listopada u 21 sat)

Oprah će u serijalu 'Master Class' ispričati do sad nepoznate priče o ljudima o kojima ste mislili da znate sve. Ona ih je osobno izabrala po svojem jedinstvenom utjecaju na svijet - moderni majstori, u intimnom okruženju, otkrivaju svoju tajnu uspjeha, ali i neuspjehe, razočaranja i slomljena srca. Tako će glazbenik Jay-Z, na surovo iskren način, ispričati svoj put od teškog života u Brooklynu pa sve do titule svjetske superzvijezde te što je on naučio na tom putu. Političarka Condoleezza Rice otkriva kako su je vlastito porijeklo, iskustvo, ideali i vizije doveli do prilike da stvara svjetsku povijest. Jeste li se ikad pitali kako bi bilo čuti Simona Cowella da kritizira
sam sebe? Kontroverzni sudac iz brojnih talent-show serijala, kritičkim će se okom osvrnuti na svoj život te kako su odbijanje, neuspjeh i, konačno, veliki uspjeh utjecali na njegov životni put. Pjesnikinja i spisateljica dr. Maya Angelou koristi svoj ​​izgled kako bi istražila tajne svog stvaralačkog procesa, moć riječi i kako nas ljubav sve oslobađa.

'Oprah predstavlja: Master class'


'Medij s Long Islanda' – Premijera (od petka, 18. listopada u 20 sati)

Upoznat ćemo vidovnjakinju Theresu Caputo i njezinu obitelj u nastavcima serijala 'Long Island Medium'. Darovita Theresa tijekom godina preobratila je brojne skeptike u vjernike omogućivši im da komuniciraju s umrlima. Međutim, dok se Theresa posvetila drugim obiteljima kako bi im pomogla da pronađu mir, njezina vlastita obitelj - osobito njezina djeca – često se ljute što ona nikad ne 'isključuje' svoj dar. Bilo da se miješa u pokeraške partije svog sina Larryja Jr., pomaže kćeri da se osamostali i ozbiljno posveti redovitom pohađanju koledža, ili uživa u odmoru na plaži sa suprugom Larryjem, ona se često osjeća pozvanom da prenese poruke iz duhovnog svijeta prijateljima i rođacima koje su ti pokojnici ostavili iza sebe. Pratite Theresu i njezina obitelj kako pokušavaju pronaći ravnotežu između obiteljskog, poslovnog i zagrobnog života.

 
'Modna zvijezda' - Premijera (od nedjelje, 12. listopda u 20 sati)

Engleska manekenka, voditeljica i novinarka Louise Roe domaćica je ovog showa u kojem će joj se, kao mentori natjecateljima, pridružiti i glumice Jessica Simpson te Nicole Richie, kao i dizajner John Varvatos. Mladi dizajneri borit će se za priliku života, a na kraju će čak njih četvero imati priliku lansirati svoje kolekcije u tri najveća svjetska robna lanca, što je nagrada vrijedna više milijuna dolara. Svakog tjedna natjecatelji će pripremati inovativne modne revije, što je zapravo njihov tjedni izazov, različite od svega dosad viđenog, s ciljem da promoviraju svoje brendove. Predstavnici tri poznate robne kuće (Caprice Willard zaMacy's, Terron E Schaefer za Saks Fifth Avenue i Erika DeSalvatore za Express) u ulozi sudaca imat će težak zadatak svakog tjedna eliminirati najslabije, ali i odabrati najbolje među najboljim mladim dizajnerima čije vrijeme tek dolazi.

284000,280514,267972,263764