GAYLE KING

Oprah Winfrey hospitalizirana, oglasila se i njezina najbolja prijateljica

12.06.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Nakon što je javno priznala da je uzimala Ozempic kako bi smršavila, Oprah Winfrey sada je zbog teških želučanih problema završila u bolnici

U posljednji je tren otkazano planirano pojavljivanje Oprah Winfrey u emisiji Gayle King 'CBS Mornings', a onda je upravo njezina najbolja prijateljica, kod koje je trebala gostovati, sa svijetom podijelila detalje njezina nedolaska.

Zbog teških želučanih problema Oprah Winfrey je hitno hospitalizirana, a Gayle King nije bila nimalo diskretna u iznošenju informacija.

'Izlazi joj sve s oba kraja. Dehidrirala je, dobila je intravenoznu injekciju, to je vrlo ozbiljna stvar!', ispričala je Gayle King.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Inače, 70-godišnja Oprah Winfrey nedavno je potvrdila nagađanja kako je izgubila kilograme zahvaljujući Ozempicu, iako je isprva sve to negirala tvrdeći kako ne koristi nikakve lijekove za mršavljenje već je za sve zaslužna njezina prehrana i vježbanje.

Godinama se Oprah držala Weight Watchersa, uz čiju je pomoć pokušavala smršaviti, a njezini su kilogrami stalno varirali, no nakon što je priznala korištenje Ozempica, prestala je biti njihova ambasadorica.

U razgovoru za People u prosincu 2023., Winfrey je izjavila da su se njezini pogledi na injekcije za regulaciju težine promijenile.

Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: PG / Bauer Griffin / Profimedia

'Shvatila sam da sam sebe sve ove godine krivila za prekomjernu težinu, a imam predispoziciju koju nikakva snaga volje ne može kontrolirati. Došla sam na ovaj razgovor u nadi da se možemo početi oslobađati stigme, srama i osude. Da prestanemo kriviti druge ljude zbog prekomjerne tjelesne težine ili načina na koji su odlučili izgubiti kilograme ili ne smršavjeti i, što je još važnije, da se prestanemo sramiti sami sebe.

Moram reći da sam preuzela sramotu koju mi ​​je priuštio svijet', nastavila je Oprah prije nego što je opisala niz naslova koji su o njoj pisani u posljednja dva desetljeća. 'Više od 25 godina ismijavanje moje težine bilo je nacionalni sport. Ismijavali su me u svakoj kasnonoćnoj talk emisiji 25 godina i na naslovnicama tabloida 25 godina.'