kad bi pogledi govorili

Osjete se tenzije: Kruži snimka neugodnog trenutka zbog koje su ljudi uvjereni da Kate ne može podnijeti Meghan

13.09.2022 u 10:51

Bionic
Reading

Nakon dugog vremena Meghan Markle i princ Harry susreli su se s princem Williamom i Kate Middleton. Pred dvorcem Windsor dočekalo ih je mnoštvo koje ih je pozdravilo s oduševljenjem kada su došli odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. Društvenim mrežama sada kruži video koji pokazuje kako između Kate i Meghan i dalje postoje tenzije

Unatoč tom prividnom jedinstvu, vidljivo je da postoje tenzije između Meghan Markle i Kate Middleton. Vojvotkinja od Sussexa i princeza od Walesa jedva da su se pogledale prilikom izlaska iz automobila. Izašle su s iste strane, no Kate kao da je jedva čekala prijeći na drugu stranu, ne čekajući Meghan da joj se pridruži.

Društvenim mrežama počela se širiti fotografija na kojoj Meghan gleda Kate prilično nedefiniranog izraza lica, a neki su primijetili i kako je Kate suzdržano gledala u Meghan prije negoli je mahnula okupljenima u znak pozdrava s velikim smiješkom na licu. Nije tajna to da su dvije dame u lošim odnosima, osobito nakon intervjua koji su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey, kada je Meghan optužila Kate da ju je rasplakala uoči vjenčanja s princem Harryjem.

Bilo je to njihov prvi zajednički susret nakon poduljeg vremena. Harry se s Meghan preselio u Sjedinjene Države, a njegovi su odnosi s članovima obitelji vrlo nategnuti.

Kate Middleton, princ William, Meghan Markle i princ Harry Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia