napeti odnos

Otkriveno zašto Hailey i Justin Bieber sina drže podalje od svojih obitelji

14.10.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Kad je Hailey imala 12 godina, njezin otac Stephen Baldwin ju je odveo na 'meet and greet' s Justinom Bieberom. Nije ni mogla sanjati da će nekoliko godina kasnije, točnije 2015., njih dvoje postati par. Nedavno su dobili svoje prvo dijete, sina Jacka Bluesa Biebera no Hailey ga drži podalje od svojih roditelja zbog napetih odnosa među njima

Kako piše DailyMail, nova mama Hailey Bieber se dugo sukobila s ocem Stephenom Baldwinom oko vjerskih i političkih uvjerenja. Poznato je da su Stephen i Kennya kršćani te da uvelike prakticiraju vjeru, a u političkom pogledu nije tajna da Stephen podržava Donalda Trumpa, dok njegova mlađa kći podržava Kamalu Harris.

'Haileyin odnos s njezinom obitelji već se neko vrijeme pogoršava. Bila je bliža s mamom, ali to se počelo kvariti kad je zatrudnjela jer mjesecima to nije htjela reći obitelji', rekao je izvor blizak paru i dodao:

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Tata je kriv za sve

'Posvađala se s obitelji kad je njezin tata tražio ljude da se mole za nju i Justina. Hailey mu je rekla da ne želi da joj se miješa u život, a njezin otac Stephen joj je rekao da ona ne bi ni poznavala Justina da nije bilo njega koji ju je upoznao s njim. Hailey nije bila nimalo sretna zbog toga', tvrdi izvor.

postali su roditelji

Dok svijet drma drama P Diddyja: Justin Bieber snimljen sa suprugom u izlasku

Pogledaj galeriju

Napetost između Hailey i obitelji počela je kad izjavila da želi odbaciti djevojačko prezime i preuzeti pjevačevo. 'Hailey je godinama željela da je se ne povezuje s prezimenom Baldwin i bila je više nego sretna što je promijenila svoje prezime u Bieber čim su se ona i Justin vjenčali', tvrdi izvor. Zategnuti odnos se navodno počeo dodatno 'lomiti' kad je ljepotica zatrudnjela. 'Bila je bliskija s mamom, ali to se počelo kvariti kad je zatrudnjela jer mjesecima to nije htjela reći obitelji', kazao je izvor.

Mlada mama nedavno je priznala da nije bliska s obitelji kao ranije. 'Sada sam svoja osoba i izgradila sam vlastitu obitelj. Ali kad se osvrnem na svoje djetinjstvo, imam predivna sjećanja', rekla je. Zbog karijere modela se još kao tinejdžerica odselila iz obiteljske kuće te je počela zarađivati i živjeti sama u New Yorku. Smatra da je zbog toga odrasla brže nego neki drugi njezini vršnjaci te iako je godinama održavala odnos s majkom, osjećala se kao 'crna ovca' u usporedbi sa starijom (sada 31-godišnjom) sestrom Alaiom.

Dijeli mišljenje sa svojom suprugom

Haileyine obiteljske napetosti također su utjecale na Justinov odnos s Baldwinovima. 'Justin se ne slaže s njezinom obitelji, a sada kada imaju dijete, stvari su još napetije', primijetio je izvor. 'On vidi njezinu obitelj kao što vidi svoju obitelj: disfunkcionalnu koja se ne zalaže za njihov najbolji interes.' Zato on i Hailey pokušavaju držati sina podalje od svojih obitelji što je više moguće.