OTKRILI BLISKI LJUDI

Diddyjevo uhićenje psihički je slomilo Justina Biebera

10.10.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Od uhićenja Seana Diddyja Combsa, koji je ujedno bio njegov mentor na počecima karijere, Justin Bieber nalazi se u teškom psihičkom stanju

'Justinu je rečeno da se drži što dalje od svega što je povezano s Diddyjem', otkrio je dobro upućeni izvor za US Weekly dodavši kako je poznatom pjevaču trenutno jedini cilj da se zaštiti od svega. Justina Biebera zgrozio je cijeli skandal oko njegovog bivšeg mentora, glazbenog mogula i repera Seana Diddyja Combsa, koji se trenutno nalazi iza rešetaka s brojnim optužbama.

Među optužbama se nalaze silovanje, trgovina ljudima i vođenje zločinačke organizacije, a Biebera, koji se s Diddyjem intenzivno družio u počecima svoje karijere, budući da mu je bio mentor, sve je to i psihički slomilo.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Budući da ima povijest s Diddyjem, optužbe koje su izrečene protiv repera za Biebera su bile teške za procesuirati. Potpuno je zgrožen skandalom i ne želi imati ništa sa cijelom ovom situacijom. To su stvari iz njegove prošlosti i on želi da to tamo i ostane. Njegova sreća što je postao otac nadmašila je njegovu tjeskobu oko Diddyja', otkrio je drugi izvor.

Ne može uživati u sinčiću

I uistinu, umjesto da se fokusira na sinčića Jacka, kojeg je nedavno rodila njegova supruga Hailey Bieber, Justin se mora suočavati s najtežim stvarima i strahovati što će sve isplivati.

Da nije dobro vidljivo je i po paparazzo fotografijama pjevača, koji izgleda ispijeno i nenaspavano, zbog čega se da zaključiti da je itekako u strahu i brizi.

Dobro je poznato da je Bieber svoju slavu stekao kao 14-godišnjak, a 2008. je potpisao ugovor s izdavačkom kućom glazbenika Ushera, koji je također bio Diddyjev štićenik.

  • +4
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Diddy je uzeo Justina pod svoje i ponudio mu pogled na luksuzni i brzi stil života glazbenog mogula. Još kao dječak, točnije kao adolescent, Justin je sudjelovao na partijima koji ni po kojim mjerilima, bar kako se čini prema onome što se u posljednje vrijeme otkriva, nisu bili ono što je osoba tih godina trebala doživjeti: od droge i hektolitara alkohola pa sve do nemoralnih radnji na svakom kutu Diddyjeve vile u blizini Heffnerove oaze Playboyevih zečica.