ŠTO SE TU DOGAĐA

Svi bruje o staroj snimci Justina Biebera i P Diddyja koja je sad isplivala

05.10.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Svijet showbusinessa i dalje potresa nezapamćen skandal u kojem je glavni akter Sean Combs, P Diddy, kojeg je 120 osoba tužilo za seksualno zlostavljanje na njegovim ozloglašenim 'white partyjima'

Sad je u javnost procurila snimka iz davne 2011. na kojoj je osramoćeni glazbenik i producent gostovao u kasnonoćnom talk showu Jimmyja Kimmela kad je Justin Bieber imao samo 16 godina.

Osramoćeni glazbeni mogul raspravljao je o svom prijateljstvu s tadašnjom teen zvijezdom u usponu u toj emisiji.

'Što se s vama događa? Radite li zajedno?', Kimmel je pitao u snimci koja sad kruži internetom u svjetlu Combsovih ozbiljnih pravnih problema i užasavajućih optužbi uključujući i maloljetne žrtve.

Bivši direktor Bad Boy Recordsa je odgovorio: 'Postali smo prijatelji na čudan način' a zatim je objasnio: 'Mnogima od nas on je poput mlađeg brata... Ne boji se nazvati i pitati za savjet'.

Gostovanje u emisiji

Diddy je objasnio da je glazbena industrija poput 'snažne obitelji' i da su mnogi ljudi, uključujući i njega, željeli da Biebera zaštite jer je dobra osoba.

Bieber je zahvalio reperu 'Tell Me' na njegovim pohvalama, a Kimmel (56) je iskomentirao da bi Combs možda mladom pjevaču mogao kupiti auto kao što je poklonio svom sinu.

'Kupio mi je Lamborghini - samo ga još nisam dobio', oglasio se vlasnika hita 'Never Say Never', što nije sjelo Diddyju koji je i jednom trenutku ljutito pogledao u stranu.

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

'Imao je Lamborghini dan ili dva i bio je u kući', rekao je Combs naizgled misleći na to da su njih dvoje proveli 48 sati zajedno, prema videu na YouTubeu koji je Bieber objavio. 'Bolje je da ne priča o stvarima koje radi s velikim bratom Puffom na nacionalnoj televiziji. Nije sve za svakoga', reper ga je tad upozorio.

Combs i Bieber proveli su dva dana zajedno 2009., a reper je tad rekao da će biti ludo.

'Gdje se družimo i što radimo, ne možemo otkriti, ali to je definitivno san nekog 15-godišnjaka', rekao je tad Combs u videu koji se može vidjeti i na YouTubeu. Kako se pisalo, Combsu prijeti stroga zatvorska kazna, a prema riječima teksaškog odvjetnika Tonyja Buzbeeja koji zastupa navodne žrtve, lista suučesnika strašnih događaja, zaprepastit će javnost.

'Već je sada dugačak popis, no zbog prirode ovog slučaja moramo biti prokleto sigurni da smo u pravu prije negoli ih sve razotkrijemo. Imena će vas šokirati!'

Od 120 žrtava, 25 su maloljetnici, a jedna od žrtava imala je samo 9 godina u vrijeme navodnih zločina. Diddy čeka suđenje iza rešetaka, a datum suđenja još nije određen.

Što se tiče Biebera koji sada ima 30 godina, on je svjestan Diddyjevog uhićenja i svih optužbi te se samo želi usredotočiti na to da bude predan otac i suprug, objavio je njegov predstavnik za medije.