sve je rečeno

Hailey Bieber konačno komentirala skandal s Justinom i P Diddyjem

08.10.2024 u 14:31

Bionic
Reading

U skandal s P Diddyjem upletene su brojne zvijezde, ali i Justin Bieber. I dok ga svijet trenutno gleda kao žrtvu optuženog producenta, Justin šuti, no Hailey se svima zainteresiranima obratila preko Instagrama

Novija povijest ne pamti skandal koji je uključivao ovoliku medijsku popraćenost kao što je to skandal s P Diddyjem. Naravno, svemu tome pridonose i društvene mreže koje su danas najbrži oblik širenja vijesti i komuniciranja ljudi, a upravo društvenim mrežama možemo i zahvaliti što se o slučaju poput ovog konačno glasno i govori.

Naime, američki glazbenik i poduzetnik P Diddy trenutno čeka suđenje za niz kriminalnih djela, od silovanja do trgovanja utjecajem i ljudima, a odnedavno i za ubojstvo jednog od najvećih repera svih vremena - Tupaca Shakura.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Skandal s P Diddyjem uključuje niz kriminalnih radnji, no i niz itekako poznatih imena iz svijeta showbusinessa.

Iako većina šuti kao zalivena, prošireni tračevi tvrde da je lista imena podugačka, a uključuje i repera Shawna Cartera (Jay Z), Leonarda DiCaprija, ali i Justina Biebera.

Bieber je bio tek dječak

Kada je ušao u svijet glazbe, Justin je imao tek 14 godina, a ubrzo se 'sprijateljio' sa starijim glazbenicima koji su itekako znali kako svijet showbusinessa funkcionira.

U javnosti su se nedavno ponovno pojavili videi koji su podsjetili na njihovu suradnju, ali i uznemirili svijet kada su gledatelji shvatili da je dječak bio pod pritiskom Diddyja. Pasivna agresija starijeg glazbenika i zbunjeni dječak samo su primjer funkcioniranja svijeta glazbe pod vodstvom utjecajnih producenata poput Diddyja i njegovih suradnika, a vjeruje se da je mladih glazbenika na koje je Diddy utjecao i veći nego što se sada misli.

Justin šuti, ali oglasila se Hailey

Iako se 30-godišnji glazbenik još uvijek nije oglasio, umjesto njega je progovorio njegov predstavnik za medije otkrivši kako je Bieber svjestan svega što se događa, no da se želi usredotočiti na to da bude predan otac i suprug. Ipak, dok Justin još uvijek pametno šuti, Hailey Bieber sada je jasno pokazala što misli o čitavoj situaciji.

Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju koja prikazuje mladog Justina, odnosno Justina u njegovim dvadesetima kako drži ruke u zraku te pokazuje srednji prst.

Gesta je to koja pokazuje da joj je dosta natpisa i stresa u kojem trenutno žive, ali i simboličan pokazatelj da trenutno, kao mladi roditelji, imaju kaotičnu svakodnevicu u kojoj se nije lako nositi sa stresom života u centru pozornosti.

  • +4
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia