TIHI LUKSUZ

Za skupocjene stajlinge: Crni kaputi su uvijek in, ali ova alternativa je tako chic

05.10.2024 u 14:05

Bionic
Reading

Boja burgundca u svim svojim neodoljivim varijantama opčinila je modni svijet, a osim što je laka za kombiniranje svakom looku daje i dašak luksuza

Jesensko-zimska sezona u znaku je najvažnijeg odjevnog predmeta - kaputa, a fashionistice znaju koliko je važno da je udoban, kvalitetan i dakako, u skladu s najnovijim trendovima.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Elegantan, ali i topao kaput je ono što je tijekom hladnijih mjeseci najvažnije jer nas odijeva od ramena do listova, a mnoge zaljubljenice u modu u svojoj kolekciji imaju najčešće varijante u crnoj, sivoj ili boji devine dlake koja je već neko vrijeme hit među modnim zaljubljenicama.

Ove sezone sve je u u znaku boje burgundca, pa su i kaputi u ovoj nijansi već su osvojili slavne fashionistice poput npr. Emily Ratajkowski, Hailey Bieber, Emili Sindlev...

PREPOZNATLJIV STIL

Stajling Katie Holmes ne bi odobrio nijedan stilist, ali njoj jako dobro pristaje

Pogledaj galeriju

Chic alternativa

Ova elegantna alternativa klasičnom crnom kaputu odlična je opcija, a nije je teško kombinirati jer se dobro slaže i sa smeđom, sivom i crnom, nijansama koje često dominiraju u garderobi za hladnije mjesece.

Ovaj trend se nije ograničio samo na kapute i na modne dodatke, već i na džempere, bluze, hlače, haljine, suknje...

Prva naznaka rasta popularnosti bordo nijanse u svim njezinim oblicima bila je je modnim na pistama za jesen/zimu 2024. gdje su Gucci i Bottega Veneta, između ostalih, postavili temelje. A trendu se priklonilo više brendova, uključujuči Pradu i Ferragamo koji su bordo nijansu uvrstili u svojim jesenskim kolekcijama.

Pretraživanje za komade u bordo boji ubrzano raste, a ova nijansa se savršeno uklapa u sveprisutni trend 'tihog luksuza' što se može vidjeti i na profilima društvenih mreža poznatih zaljubljenica u modu.