NO MAKE UP LOOK

Rijetko bi se koja njezina kolegica usudila pojaviti u ovakvom izdanju, ali ne i Pamela

05.10.2024 u 11:59

  • +4

Pamela Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: Alexander Raemy / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Pamela Anderson, glumica koja se proslavila ulogom u 'Spasilačkoj službi' u posljednje je vrijeme posve prigrilila 'no make up' look koji prakticira i na crvenom tepihu

Pamela kojoj bi rijetko tko dao 57 godina koliko ima, bila je zapanjujuće lijepa na projekciji filma 'The Last Showgirl' u sklopu 20. Zürich Film Festivala.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa zavodnica i ovoga je puta promovirala svoj potpuno prirodan look bez imalo šminke na lice.

U ružičastoj kreaciji, Pamela je izgledala prelijepo, a njezin hrabri no make up look koji bi rijetko koja njezina showbizz kolegica pokazala na crvenom tepihu pokazao se punim pogotkom.

Mladolika i nasmijana holivudska zvijezda rođena u Kanadi izgledala je desetljećima mlađe.

Prirodan look

Glamuroznu haljinu upotpunila je odgovarajućim šalom koji je prebacila oko ramena, kosu je pokupila u ležeran rep, a stajling je zaokružila chic salonkama.

promovira autentičnost

Pet godina bez šminke: Pamela Anderson izgleda nevjerojatno, pokazala besprijekornu kožu

Pogledaj galeriju

'Važno je prihvatiti sebe onakvima kakvi jeste. A upravo sada imam veliki trenutak prihvaćanja svih svojih nesavršenosti', rekla je ranije o au naturel pojavljivanju u javnosti.

Ovo nije prvi put da se pojavila na crvenom tepihu u posve prirodnom izdanju, a svojedobno je otkrila zašto je to tako.

'90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim raditi stvari koje su drukčije. Ovo je novo poglavlje mog života', rekla je u jednom ranijem intervjuu za Entertainment Tonight. Također je izjavila da se prestala šminkati nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke.

Inače, u filmu 'The Last Showgirl', Pamelin lik nalazi se na velikoj životnoj prekretnici te pokušava popraviti zategnuti odnos sa svojom kćeri, nakon godina fokusiranja na karijeru dugogodišnje plesačice, zvijezde zabavnog programa izvođenog u Las Vegasu.

Njezin se svijet preokrene kad voditelj showa, kojeg glumi Dave Bautista, objavi da će se zavjese zauvijek spustiti za samo dva tjedna.

Pamela u ovom trenutku doživljava veliki preporod svoje karijere, potaknut uspjehom njenog Netflixovog dokumentarca Pamela, A Love Story nominiranog za Emmyja i njezinih hit memoara Love, Pamela.