izlazak u kazalište

Milica Todorić ne odustaje od skinny traperica, a nosi ih uz najpoželjnije čizme sezone

04.10.2024 u 22:57

Bionic
Reading

Premijera predstave 'Ja sam Akiko' privukla je poznata lica u zagrebačko kazalište Žar ptica, a taj događaj nije propustila ni Milica Todorić i pri tome pokazala dojmljiv stajling i najpoželjnije čizme sezone

Kazalište Žar ptica novu sezonu otvorilo je praizvedbom predstave 'Ja sam Akiko', nastalom po knjizi Stefana Tićmija i u režiji Snježane Kilibarde, koja govori o 'neobičnom' svijetu u kojem živi jedna pametna, ali posve drukčija djevojčica.

Poznata lica u kazalištu

Premijera predstave privukla je poznata lica u kazalište, a nije ju propustila ni Milica Todorić, supruga najmlađeg Todorićevog sina Ivana. Atraktivna srpska manekenka bila je magnet za poglede u cool stajlingu. A pri tome je pokazala i kako, usprkos popularnosti traperica širokih nogavica, ne odustaje od skinny modela.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Casual kombinacija i najpoželjnije čizme

Vječne traperice spojila je s nekim od najpoželjnijih komada sezone, a u prvom planu našle su se hit čizme, model čiji dizajn potpisuje Miu Miu.

Crne bajkerske čizme prodaju se po cijeni od 1950 eura, a izrađene su u Italiji. Profinjen dizajn, rezultat kontrastnih tekstura, karakterizira ove kožne čizme. Kopče koje se protežu uz bočnu stranu čizme daju im snažan karakter, a utisnuti logotip dodatno ukrašava ovaj model.

  • +6
Premijera predstave 'Ja sam Akiko' Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Vječna kožna jakna

Inače, Milica, djevojački Mihajlović, iza sebe ima uspješnu karijeru kao manekenka, a i nakon troje djece može se pohvaliti nevjerojatnom figurom. Tako je uz uske traperice kombinirala još jedan hit jesenski komad – crnu kožnu jaknu. I u ovom slučaju zaigrala je na kartu rock chica.

Dojmljiv model pronašla je u ponudi brenda Mona, brendu koji je 1989. godine osnovao bračni par Nada i Đorđe Momirović. Kako je navedeno na stranici brenda, Mona je postala sinonim za kvalitetne kožne torbe i jakne. A brend je danas prepoznatljiv i po proizvodnji kvalitetne muške i ženske odjeće od kože i tekstila, kao i sitne kožne galanterije čiji se svaki komad detaljno osmišljava i ručno izrađuje. Model širokog kroja s remenom u struku koji je Milici zapeo za oko prodaje se po cijeni od 539 eura.

Kombinaciju je dodatno začinila kontrastni detaljima, zelenim puloverom te Paco Rabanne šiltericom koja je zaokružila ovu praktičnu, a efektnu casual kombinaciju.