POKUŠAJTE ODOLJETI

Sezona tenisica je punom jeku, a ovo su najbolje zamjene za najpopularnije 'sambice'

05.10.2024 u 12:10

Bionic
Reading

Ako su vam za oko zapele 'sambice', velika je vjerojatnost da će vam se svidjeti ove alternative najpoželjenijem dizajnu zadnjih sezona. Jesen ne ide bez tenisica, a ovo su najbolji i najljepši modeli. Pokušajte odoljeti

Stigla je jesen, a s njom i Adiasa Samba tenisice koje su ponovno preplavile gradske ulice. A ove sezone još su popularnije. Prema podacima koje je podijelila popularna trgovačka platforma Lyst, pretraživanja za ove tenisice porasla su za 125 posto u odnosu na prethodnu godinu, dok su upiti za cijelu kategoriju tenisica samo u ovom kvartalu porasli za 116 posto. Nema sumnje, sezona tenisica je pred nama.

Alternativa 'sambicama'

Silueta sambica postala je viralna i tražena zbog svog udobnog, retro dizajna, ali ako tražite opciju koja je jednako cool, ali malo neočekivanija i ne baš tako viđena na gradskim ulicama, lista najboljih alternativa za Adidas Sambe prava je inspiracija.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Promo

Loewe Flow Runner tenisice

Kao alternativa sambica, između ostalih, tu su i Loewe Flow Runner tenisice U modnim krugovima svi pričaju o Loeweovom dizajneru, Jonathanu Andersonu , nakon što je radio na kostimima hit filma 'Challengers'. Loewe je ovog ljeta proglašen najpopularnijom robnom markom u Lystovom tromjesečnom Index izvješću koje rangira najtraženije robne marke i artikle sezone. Prema nekim od njegovih nedavnih podataka, pretraživanja za tenisica ovog brenda porasla su za 110 posto u odnosu na prethodnu godinu i 78 posto u odnosu na kvartal, pa smatrajte retro Flow Runner vrućim jesenskim trendom.

Adidas Country OG tenisice

Od brojnih Adidas alternativa posebno se izdvajaju Adidas Country OG tenisice koje je Lyst rangirao među svojih deset najtraženijih proizvoda u drugom tromjesečju 2024., ističući da vintage silueta nudi 'suptilan odmak od vrlo uspješnog Samba oblika' . Izvrsna opcija za sve ljubitelje Adidasa koji žele diverzificirati svoju kolekciju tenisica, OG su ove sezone viđene na brojnim Tjednima mode. Boje se brzo rasprodaju, stoga nemojte čekati da zgrabite svoju omiljenu.

Asics Skyhand OG tenisice

Za one koji se vole istaknuti Asics Skyhand OG tenisice inspirirane 90- ima zaslužuju pažnju. Nadahnute tenisicama za rukomet , ova niskoprofilna silueta ima gumeni potplat, poput Sambe, ali je naglašena trakama s potpisom Asicsa. Uz cijenu koja se kreće između 90 i 100 eura, teško ih je ne voljeti.

U galeriji bacite oko na 15 tenisica koje slijede estetiku Adidas Sambi, ali svaka sa svojim stilom. Od sličnih, ali ipak različitih Adidas modela, do modela koji podsjećaju na modne marke kao što su Puma i Loewe , mnogi od ovih modela također su i na vrhu Lyst ljestvice poželjnih komada, tako da nema sumnje da će biti hit. Mnoge trendseterice već su ih uočile, a 'pikirali' su ih slavni i poznati.

  • +10
Hit tenisice kao alternativa 'sambicama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo