želimo ih!

Svi ih nose: Tenisice koje su drmale 90-ima sada su hit na ulicama Pariza

29.09.2024 u 18:37

Bionic
Reading

Za razliku od vitke i nenametljive siluete koja krasi popularne Adidas Samba tenisice, čini se da zaljubljenice u modu konačno raspoložene za nešto drugačije, barem u Parizu

Trendovi se mijenjanju, no tenisice i dalje ostaju jedan od najpopularnijih izbora, bilo da je riječ o street styleu ili uredskom stajlingu.

Povratak trenda iz 90-ih

Ipak, umjesto retro tenisica inspiriranih 70-ima koje su bile nevjerojatno popularne posljednjih nekoliko sezona (nije da su sada 'out' na bilo koji način, ne dajte se zavarati), trendseterice se sada vraćaju zdepastim tenisicama koje podsjećaju na stilove koji su bili popularni u ' 90-ih.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Promo

Za dojam onoga što je sada in zamislite princezu Dianu u njezinim biciklističkim hlačicama i robusnim bijelim tenisicama.

Što se brendova tiče, čini se da su favoriti Nike, Salomon, Asics i New Balance, a obično se kombiniraju uz casual outfite, piše whowhatwear.com.

Robusne tenisice su novi hit

Glomazne i pomalo robusne tenisice inspirirane 90-ima možda nisu toliko svestrane kao retro stilovi 70-ih koji su ispunili ormare obožavateljica mode, ali to nadoknađuju činjenicom da sve s čime se kombiniraju izgleda eksponencijalno cool.

Dokazuju to i prizori s ulica Pariza, modne meke koja je nepresušan izvor stilske inspiracije. Parižanke, čiji je stil više puta hvaljen, rado ih nose udobne i meke hlače širokih nogavica, balonere i kožne jakne, kao neizostavne jesenske komade, a odlično idu i uz traper suknje i naravno, vječne traperice.

Za prave ljubitelje street stylea inspiriranog 90-im, neizostavna je kombinacija s visokim, bijelim sportskim čarapama. Obzirom da tenisica nikad dosta u ormaru, bacite oko na galeriju u kojoj se kriju neki od najpoželjnijih model robusnih modela.

  • +10
Tenisice u stilu 90-ih Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo