DUGOGODIŠNJI PRIJATELJI

Ovaj je muškarac bio najveća utjeha Nicole Kidman u najtežim životnim trenucima

02.05.2019 u 14:40

Bionic
Reading

Da joj razvod od glumca Toma Cruisea nije bio lak, glumica Nicole Kidman priznala je već nekoliko puta. Taj nesretan period života uvelike joj je olakšao kolega Hugh Jackman

'Udala sam se za Toma Cruisea s 22 godine i to je nešto o čemu nerado govorim, ponajviše jer sam sada u braku s muškarcem koji je moja najveća ljubav i smatram da ga time ne poštujem. Udala sam se jako mlada, no ne iz razloga što je on bio moćan i uspješan, već zato da mi bude zaštita', rekla je nedavno Nicole Kidman po prvi puta sasvim iskreno i otvoreno o ovoj bolnoj temi.

Od razvoda je prošlo čak 18 godina, a ova je tema i dalje zanimljiva javnosti i medijima koji neprestano zadiru u prošlost slavne glumice. Cruise i Kidman u braku su bili 11 godina, tijekom kojih su posvojili kćer Isabellu i sina Connora.

Razvod je mnoge šokirao, a australska glumica sada je otkrila kako ga je i uz čiju pomoć prebrodila.

'Kada sam se razvodila, kolega Hugh Jackman i njegova supruga Deborra bili su sveprisutni u mom životu. Znali su kroz što prolazim i sve moje osjećaje. Isto tako bili su dio mog oporavka i za to su jako zaslužni', objasnila je 51-godišnja glumica.

  • +6
Nicole Kidman i Hugh Jackman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hugh, Deborra i Nicole pripadali su tada maloj grupi Australaca koji se probijaju u Hollywoodu i držali su se na okupu. Deborra-Lee prva je upoznala zgodnu Kidman i to tijekom surfanja na plaži. Nicole je tamo svojevremeno radila kao instruktorica surfanja, dok se nije proslavila u Hollywoodu i upoznala Toma Cruisea.

Holivudski par Jackman-Furness i danas su u sjajnim odnosima s Kidman te njezinim sadašnjim suprugom Keithom Urbanom. Zajedno ih se može vidjeti u opuštenim prilikama, ali i na crvenom tepihu, kada ne kriju da su bliski obiteljski prijatelji.