SEOSKA IDILA

Ovako izgleda drugi dom Kate Middleton i princa Williama u kojem s djecom provode dane u izolaciji

08.01.2021 u 17:12

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par Kate Middleton i princ William sa troje djece napustili su London usred najnovijeg zatvaranja u Velikoj Britaniji zahvaljujući pandemiji koronavirusa. Utočište su pronašli na svom imanju Anmer Hall udaljenom 110 kilometara od Londona, a koje su 2011. godine od kraljice Elizabete dobili kao vjenčani poklon

Drugi dom britanske miljenice Kate Middleton i princa Williama mjesto je gdje peteročlana obitelj često bježi tijekom školskih praznika djece, vikenda i blagdana. Početkom ove godine Kate Middleton je gostujući u jednoj podcast emisiji izjavila kako su joj najdraža vremena upravo ona provedena s obitelji u blatnjavim uvjetima na selu.

U pauzama od kućnog obrazovanja, princa Georgea i princezu Charlotte redovito potiče na provođenje vremena na otvorenom, a gostujući u emisiji također je otkrila u kako u prirodi podjednako uživa i dvogodišnji princ Louis.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

Seosko imanje u kojem se Kate 'najviše osjeća kod kuće' posljednjih godina postalo je i omiljena kulisa za nastanak njihovih obiteljskih fotografija, a lokalni mještani u razgovoru za američki magazin People izjavili su kako je upravo Anmer Hall savršeno mjesto za podizanje obitelji.

Kada su Kate i William od kraljice Elizabete naslijedili kuću u Norfolku s deset spavaćih soba, britanska miljenica upustila se u njezino uređenje po vlastitim željama.

Iako je na raspolaganju imala dizajnera interijera britanske kraljevske obitelji, Kate je izrazila želju da sama opremi i uredi drugi dom svoje obitelji, za medije je otkrio vlasnik trgovine Knights Oriental Rugs u kojoj je Kate nabavljala komade namještaja.

Renovacija njihovog doma u Norfolku uključivala je i dodavanja vrtne sobe s jedne strane nekretnine koju prekriva pergola za dodatnu privatnost i zaštitu od prevrtljivog britanskog vremena. Dodatnu privatnost postigli su i sadnjom dodatnih stabala kao i preusmjerenim ulazom na posjed kojem samo mogu pristupiti vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea.

  • +13
Anmer Hall Izvor: Profimedia / Autor: i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Kao veliki ljubitelji tenisa, par je također stvorio teniski teren u sklopu nekretnine, a njihov drugi dom stiće i s velikim otvorenim bazenom okruženim gustim zelenilom. Prema riječima izvora bliskih paru, njihov doj je otmjena seoska kuća koja nije grandiozna no pruža sjajno prijateljsko i obiteljsko okruženje.

Iako im u svakodnevnoj brizi o troje male djece pomaže dadilja Maria Turrion Borrallo, u većini slučajeva su sami kod kuće.

'Sigurno biste pomislili kako Kate i William imaju vojsku ljudi koji brinu o njihovom svakodnevnom životu, no stvarnost je daleko od toga', za medije je izjavio izvor blizak kraljevskom paru.