RASPRODANE U TRENU

Tek joj je pet godina, a već je ikona stila: Malena Charlotte nosi čizmice po uzoru na svoju slavnu mamu

18.12.2020 u 12:23

Bionic
Reading

Nakon nedavno objavljene božićne fotografije Kensingtonske palače, svi pričaju o petogodišnjoj princezi Charlotte koja je mala kopija svoje slavne mame, vojvotkinje od Cambridgea. Kate Middleton je svoju mezimicu odjenula u gotovo identičan stajling svojemu, a kupila joj je i čizmice s potpisom svog omiljenog brenda

Kao i svake godine, svijet je i ovoga puta s nestrpljenjem iščekivao da britanska kraljevska obitelj, točnije Kate Middleton i princ William objave fotografiju svoje skladne obitelji, koja će krasiti novu božićnu čestitku. Fotografija je i ovoga puta osvojila sve, a iako je u većini slučajeva glavna zvijezda na njima princeza Charlotte, ovoga je puta 'palicu predala' svom mlađem bratu koji je sve osvojio svojim vragolastim smiješkom.

No, petogodišnja Charlotte ipak je uspjela privući pažnju, i to svojim stajlingom. Mnogi su primijetili kako malena Charlotte, za koju kažu da zapravo nevjerojatno nalikuje svojoj prabaki, kraljici Elizabeti II, na božićnoj fotografiji nosi smeđe čizmice po uzoru na svoju slavnu mamu.

Čizmice od 2.200 kuna s potpisom brenda Penelope Chilvers malena princeza nosila je u kombinaciji s trapericama i božićnom Ralph Lauren vestom ispod koje je provirivala bijela kragna, a zahvaljujući ovom stajlingu izgledala je kao malena kopija svoje mame.

Nakon objavljene božićne fotografije kraljevske obitelji, potražnja za čizmicama iz limitirane linije naglo je skočila, zbog čega na stranicama brenda sve zainteresirane mole da se unaprijed predbilježe na listu čekanja za ovaj model.

Vojvotkinja od Cambridgea i sama je viđena u gotovo identičnim čizmama s potpisom istog brenda. Čini se kako su ovo omiljene čizme lijepe vojvotkinje, obzirom da svoje Penelope Chilvers čizme, čija cijena iznosi oko 4.000 kuna, Kate Middleton posjeduje više od 16 godina.

Prvi put u njima je snimljena na Sajmu igara u palači Blenheim 2004. godine, a nakon toga i 2018. tijekom posjeta kampu za učenje u selu Ewhurst. Posljednji put vojvotkinju smo u omiljenim čizmama do koljena vidjeli u veljači, tijekom obilaska farme u Sjevernoj Irskoj.

  • +3
Kate Middleton u Penelope Chilvers čizmama 2018. godine Izvor: Profimedia / Autor: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia