ANMER HALL

Od povratka za sada nema ništa: Princ William i Kate Middleton s djecom nastavljaju život daleko od Londona

06.01.2021 u 15:12

Bionic
Reading

Čini se kako će princ William i Kate Middleton sa svojom djecom produžiti boravak u Anmer Hallu, ladanjskoj kući u Norfolku, nedaleko od kraljičine rezidencije u Sandringhamu, a aktualnu zdravstvenu situaciju okrenut će u svoju korist i iz nje izvući najviše

Ladanjska kuća, koja se nalazi u selu Anmer u Norfolku, udaljena tek 3 kilometra od kraljičine rezidencije u Sandringhamu, gdje je kraljevska obitelj, sve do ove godine, slavila zajednički Božić, do daljnjeg je dom princa Williama i Kate Middleton. Upravo tamo njihova peteročlana obitelj boravi otkako se Velika Britanija našla u lockdownu zbog katastrofalnih brojki oboljelih od koronavirusa, zbog čega su zatvorene i škole.

U Anmar Hallu princ William i Kate Middleton borave sa svoje troje djece još od Božića, a iako su bile naznake kako će se prije 6. siječnja vratiti, kako bi se sedmogodišnji princ George i dvije godine mlađa princeza Charlotte mogli vratiti svojim školskim obvezama u privatnoj školi Thomas' Battersea, to se nije ostvarilo.

  • +22
Britanska kraljevska obitelj tijekom posjeta kazalištu London Palladium Izvor: Profimedia / Autor: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Naime, u Velikoj Britaniji došlo je do još jedne promjene plana koja uključuje i produženje lockdowna, a što u konačnici znači da su škole i dalje zatvorene i da se ne očekuje povratak učenika u školske klupe prije polugodišta polovicom veljače.

Od planiranog povratka u Kensingtonsku palaču za sada neće biti ništa, a čini se kako će u Anmar Hallu Kate Middleton proslaviti i svoj 39. rođendan 9. siječnja. Boravak van rezidencije iskoristit će za obiteljsko druženje, ali i za školovanje njihove djece od kuće, koje sad čeka sve roditelje u Velikoj Britaniji.