CAROLE MIDDLETON

Ovako opuštenu mamu Kate Middleton nemamo prilike često vidjeti

21.03.2023 u 11:06

Bionic
Reading

Budući da je i sama svjesna da kao majka buduće britanske kraljice mora paziti na svoje ponašanje u javnosti, rijetki su trenuci kada ćete na nekom društvenom događanju vidjeti opuštenu Carole Middleton

Povodom Majčinog dana, koji se u Velikoj Britaniji obilježava 19. ožujka, mlađi brat Kate Middleton, James Middleton, objavio je još neobjavljenu fotografiju s njihovom majkom Carole Middleton, nastalu na proslavi njegovog vjenčanja. Na fotografiji je Carole Middleton iznimno dobro raspoložena, a nasmijani sin nježno je grli dok poziraju fotografu.

Uz istu je James Middleton napisao: 'Zbog tebe se moj svijet okreće. Sretan Majčin dan svim majkama, a posebno ovoj ovdje.'

Tako opuštenu Carole Middleton i nemamo previše prilike vidjeti, budući da je i ona sama svjesna da kao majka buduće britanske kraljice itekako mora paziti na svoje ponašanje u javnosti. Moglo bi se gotovo reći da je prigrlila pravila kojih se pridržavaju članovi kraljevske obitelji, a koja se odnose na to da se u javnosti ne prikazuju osobne emocije.

  • +5
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ova uspješna poslovna žena je u braku sa suprugom Michaelom Middletonom dobila troje djece - Kate i Pippu te sina Jamesa. Zahvaljujući Kate i Pippi, Carole Middleton već ima i šestero unučadi, dok se njezin sin James sa suprugom još uvijek nije ostvario kroz očinstvo.