s 24 godina mlađom

Oženio se Sergej Trifunović: Evo što je prelijepa Riječanka nosila umjesto vjenčanice

16.10.2024 u 22:11

Bionic
Reading

Nakon crkvenog vjenčanja u svibnju, proslavljeni srpski glumac svoju je Isidoru oženio i u službenoj ceremoniji kod matičara

Srpski glumac Sergej Trifunović danas se oženio 24 godine mlađom Isidorom, a o svemu se saznalo upravo putem njegovih društvenih mreža.

Oženio se Sergej Trifunović

Glumac, koji je nedavno dobio izgon iz Hrvatske na tri mjeseca, Riječanku je oženio u crkvi proteklog svibnja. To je mnogima došlo kao iznenađenje, jer je su zaruke obznanjene u ožujku, i to nakon što je veza držana u tajnosti.

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović / tportal.hr

Sada se u čak tri objave na Instagramu pohvalio novom ceremonijom, ovoga puta održanom kod matičara.

'S tobom bih se mogao vjenčavati svaki mjesec', napisao je Trifunović.

Umjesto vjenčanice - odijelo i suknja

Lijepa Isidora za ovo vjenčanje nije odjenula klasičnu vjenčanicu. Odlučila se za komade u nijansama ljubičaste - skraćeni sako u boji lavande i suknju nježnih pastelnih tonova. Kosu je nosila u poluraspuštenim valovima, a sve je nadogradila bisernim naušnicama.

Riječanku smo imali prilike vidjeti i u Splitu sredinom rujna. Tada je bila pratnja Trifunoviću prilikom izlaska sa suda na kojem je dobio tri mjeseca zabrane ulaska u Hrvatsku. Tportal je doznao da je razlog taj što je kao strani državljanin drugi put osuđen za prekršaj, odnosno i formalno je ponavljač prekršaja.

  • +10
Sergej Trifunović na Prekršajnom sudu u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic