U BUENOS AIRESU

Policija otkrila što je prethodilo šokantnoj smrti zvijezde One Directiona

17.10.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Ispred luksuznog hotela Casa Sur Palmero u Buenos Airesu obožavatelji pale svijeće, nakon strašne vijesti da je preminuo pjevač Liam Payne. Policija je sada otkrila i detalje smrti...

Vijest o iznenadnoj smrti 31-godišnjeg pjevača Liama Paynea, nekada člana popularnog boy benda One Direction, rastužila je glazbeni svijet.

Kako je potvrdila policija u Argentini, pop zvijezda pala je s balkona na trećem katu luksuznog hotela CasaSur Palmero oko 17 sati po lokalnom vremenu i to samo nekoliko sati nakon što je na Snapchatu podijelio fotografiju sa svojom djevojkom Kate Cassidy.

Smanjite stres na poslu u pet koraka Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević montaža

Lokalna policija medijima je rekla kako su ih iz hotela zvali prije pjevačevog pada kako bi im pomogli smiriti 'agresivnog muškarca koji je vjerojatno pod utjecajem droge i alkohola'. Dodali su i kako razbija stvari i hotelsku sobu te da trebaju 'hitno poslati nekoga'. Svjedoci su naknadno otkrili i kako se Liam 'čudno ponašao u predvorju hotela' te da je razbio svoj laptop.

Kaos u hotelskoj sobi

Argentinski mediji dokopali su se i policijskih fotografija snimljenih u hotelskoj sobi na kojima se vidi razbijen televizor, tragovi praha na stolu u sobi, ali i ostaci spaljene svijeće i komadi aluminijske folije. Uskoro će se doznati i rezultati obdukcije, ali i okolnosti njegove smrti koji se trenutno istražuju.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

U Argentinu je Payne doputovao ranije ovog mjeseca kako bi se pomirio, ali i prisustvovao koncertu svog bivšeg kolege iz benda Nialla Horana.

Njegovom padu svjedočila je i jedna osoba, koja je u potpunom šoku, a nakon što je potvrđena njegova smrt, stotine obožavatelja okupilo se ispred hotela gdje su počeli paliti svijeće i pjevati pjesme One Directiona u suzama.