BIG BROTHER VIP

Polubrat Meghan Markle u biranom društvu 'slavnih' poručuje: 'Moja sestra je plitka'

08.08.2021 u 23:52

Bionic
Reading

Kao što je njegova polusestra Meghan s obitelji preplovila Veliku baru i javne nastupe odlučila koristiti za blaćenje kraljevske obitelji, Thomas Markle Jr. preplovio je Pacifik i pet minuta slave iskoristio za blaćenje vojvotkinje od Sussexa

Osim što se njegova sestra po ocu udala za britanskog princa i što je 2019. godine nastupio na boksačkom turniru slavnih u Atlantic Cityju pod nadimkom 'Vojvoda', nije poznato čime je to 55-godišnji Thomas Markle Jr. zaslužio status slavne osobe, ali producenti australskog 'Big Brother VIP' reality showa uvrstili su ga među 12 celebrity natjecatelja.

U prvom traileru nadolazećeg zvjezdanog realityja, u kojem su među ostalim celebrityjima Caitlyn Jenner i bivša politička pomoćnica bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa - Omarosa Manigault Newman, Thomas Jr. daje naslutiti kako će australsku publiku uputiti u tajne kraljevske obitelji.

Svojih prvih par sekundi slave Thomas je iskoristio kako bi Australcima ukazao na to da je njegova 15 godina mlađa polusestra 'plitka'.

Sebe Thomas u traileru opisuje kao najvećeg brata od svih, a nije propustio priliku pohvaliti se da je princa Harryja upozorio da ne ženi Meghan.

'Rekao sam princu Harryju: 'Mislim da će ti uništiti život'', govori Thomas dok izlazi iz limuzine pa pojašnjava: 'Vrlo je plitka'.

Iako 'rekao sam princu' zvuči moćnije, Thomas je Harryja zapravo uoči kraljevskog vjenčanja 2018. godine upozorio rukom pisanim pismom da mu još nije kasno za da sve otkaže.

Pisao mu je i da Meghan očito nije prava žena za njega i da je zvijezda 'Suitsa' ispodprosječna holivudska glumica C kategorije koja ne dobiva uloge pa sad pokušava postati princeza.

Thomas Jr. nije dobio pozivnicu za kraljevskko vjenčanje, kao ni njegova sestra Samantha Markle koja je također u nekoliko navratra otvoreno govorila o svom otuđenju od Meghan.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

'Big Brother VIP' nije prvi, a vjerojatno neće biti ni posljednji put da Thomas Jr. koristi ime i status svoje polusestre na neprimjeren način u svoju korist.

Prije dvije godine se pojavio u reklami za pivo sa slikom Meghan Markle, u kojoj ga prikazuju u pokušaju krađe krune kraljice Elizabete II iz Buckinghamske palače, no umjesto kraljičine krune odabrao je kutiju piva.

'Mislim da nitko ne bi trebao biti uzrujan zbog toga. To nikoga neće razbjesniti', rekao je Thomas Jr. za The Post, sugerirajući da bi njegovoj polusestri i kraljevskoj obitelji reklama čak mogla biti smiješna.