mali trikovi

Popularni nogometni influencer otkrio tajnu Joška Gvardiola: 'Zašto najbolji stoper na svijetu nosi oblijepljene kopačke?'

11.12.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Iako vlada opće ludilo oko hrvatskog stopera Joška Gvardiola, šuška se o transferu pozamašnog iznosa, Joško živi skromno i ponizno. Neobičan detalj na Joškovim kopačkama su zapazili neki njegovi obožavatelji, a detalj je podijelio i objasnio popularni nogometni influencer Marin

'Joško, legendo, samo nastavi ovako! Skromno i ponizno!', poručio je popularni nogometni influencer Marin koji stoji iza TikTok i Instagram profila 'footbvllboots'. Marin je veliki obožavatelj nogometa i nogometne opreme, a zapazio je i specijalni dodatak na kopačkama Joška Gvardiola - oblijepljene su sivom ljepljivom trakom.

Iako su pogledi svih obožavateljica mladoga Joška usmjereni na isklesano tijelo i muževnu bradu, čudno je da ženska opsesija cipelama nije zamijetila da je radna obuća našeg istaknutog stopera na utakmici s Brazilom bila 'sklepana' sivom ljepljivom trakom.

Popularni nogometni influecer Marin zaključio je da je riječ o 'prerazgaženim' kopačkama koje Gvardiol nije htio mijenjati.

Budući da je riječ o Adidas X kopačkama bez vezica, Gvardiol ih nije mogao stegnuti vezicama kao što bi inače učinio, već se dobro snašao i zalijepio kopačku uz nogu.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX