ŠTO JE S RUKOM?

Posljednje pojavljivanje Harrisona Forda zabrinulo obožavatelje

23.09.2024 u 18:06

Bionic
Reading

Jedan i jedini Harrison Ford nedavno je ušao u Disneyjeve legende, što je zapravo ekvivalent Kuće slavnih, a trenutak kada je svoj potpis ostavljao 'utisnut' zabrinuo je s razlogom sve obožavatelje Hana Sola

Zahvaljujući ulozi Hana Sola u serijalu 'Ratovi zvijezda', ali i Indiane Jones, u istoimenom serijalu, 82-godišnjem Harrisonu Fordu data je čast koju rijetko koji holivudski glumac dobija. Harrison Ford uvršten je u Disneyjeve legende, ekvivalent Kuće slavnih, i taj trenutak zabilježile su i kamere.

No, tijekom potpisivanja svojih otisaka ruku, dogodio se trenutak koji je zabrinuo apsolutno sve štovatelje i obožavatelje lika i djela Harrisona Forda.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Problemi s rukom

Nakon što je utisnuo ruke u cement, Harrison Ford krenuo se i potpisati pored otiska ruku, no to je za njega bio pravi pothvat. Da neki problem sa zdravljem postoji Ford je pokazao kada je s lijevom ruku primio desnu kako bi je smirio i mogao donekle mirno ostaviti svoj autogram.

Snimka tog trenutka ubrzo se proširila društvenim mrežama, a obožavatelji su složni u tuzi zbog toga što vide svog omiljenog glumca tako vidno narušenog zdravlja.

'Ne izgleda dobro', 'Teško mi je gledati kako je ostario', 'Čestitam mu, ali mi se srce slama kada vidim koliko je oslabio'...

  • +2
Harrison Ford Izvor: Profimedia / Autor: Chris Delmas / AFP / Profimedia