ANA RUCNER:

'Potpuno sam se opustila'

02.04.2014 u 17:02

Bionic
Reading

Sedma sezona popularne HRT-ove emisije 'Zvijezde pjevaju' bliži se polovici, i ove subote u četvrtoj emisiji natjecatelji će se sa svojim mentorima predstaviti izvedbama rock i musical glazbenih brojeva

'Ovaj tjedan pripremamo izuzetno težak žanr - mjuzikl. Jako sam sretna što sudjelujem u emisiji, jer sam već sada upoznala toliko detalja vezanih uz žanrove i stilove pjevanja. Stvarno odlično iskustvo. Vježbamo svakodnevno, ispitujemo kako je najbolje pjevati ovu pjesmu. Svaki dan naučim nešto novo i jedva čekam subotu kada ću dati sve od sebe. Prošla emisija je bila super, jedino mi je žao što netko mora ispasti, jer smo se stvarno zbližili s natjecateljima i super se provodimo. Potpuno sam se opustila i stvarno uživam držeći mikrofon na pozornici. Nadam se da će se to vidjeti ove subote', rekla je Ana Rucner.

Svi su se već dobro uhodali, početne treme je nestalo i nakon prošlotjednog ispadanja Lane Barić preostali natjecatelji marljivo vježbaju i koriste svaki slobodni trenutak za pripreme, svjesni kako o rezultatu i plasmanu pored žirija odlučuju i gledatelji svojim pozivima, stoga im je pored izvedbe bitan i njihov dojam. Tina Katanić i njezin mentor Marko Tolja ove subote pjevaju nešto veselo.

'Odabrali smo nešto veselo u stilu Marka i mene. Sjajno se zabavljamo na probama, ponekad i zaplešemo jer je atmosfera odlična. Vježbamo što češće možemo, koristimo svaki slobodni trenutak za pjesmu. Cijela ova ekipa je super, voljela bih što dulje ostati u emisiji, a ako ispadnem, i dalje ću dolaziti i bodriti ostale', rekla je Tina.

Tina Katanić dodaje kako je u posljednjoj emisiji bilo ludo i nezaboravno te kako su ona i Marko donijeli dašak proljeća.

'Vesele nas sjajne reakcije publike, i to posebno onih najmlađih, oni osjete iskrenost i toplinu. No, vole nas i drugi, gospođe, kumice na tržnici, od kada sudjelujem u emisiji stalno me pitaju o emisiji, o natjecateljima, dojmovima, veselim se što sam dio nečega tako lijepog i popularnog', dodala je Tina.

Ivica Pucar i mentorica Maja Vučić vježbaju svakog dana kako bi nadoknadili razdoblje koje su drugi parovi imali prije početka showa.

'Sada spremamo jednu rock and roll stvar, ne mogu otkriti o kojoj je riječ, no vrlo je popularna i zabavna. Maja i ja odlično surađujemo, sada smo se već bolje upoznali, sve smo opušteniji i dobro napredujemo', kaže Ivica.


Mirko Fodor i mentorica Danijela Martinović u subotu pjevaju rock and roll.

'Uh, bit će ludo i visoko, sjajno nam ide i dosta vježbamo, entuzijazma ne manjka. Nakon prošle emisije svi su nas pohvalili, dobili smo i dobre ocjene, uvijek može i bolje no zadovoljni smo', rekao je Mirko Fodor.

Petra Dugandžić i mentor Ervin Baučić spremaju mjuzikl.

'To je žanr u kojem bismo i ja Ervin trebali biti 'doma', s obzirom na naše profesije. Na toj pjesmi ima jako puno posla jer je znatno drugačija od prethodne tri, ali Ervin je jako zadovoljan kako napredujem, pa mi je utoliko opuštenije. Nadam se da ćemo ovom pjesmom pokazati nešto što gledatelji do sada nisu vidjeli, u svakom slučaju, bit će zanimljivo i pozivam sve da nas gledaju i navijaju', rekla je Petra Dugandžić.

Robert Kurbaša i Emilija Kokić spremaju rock.

'Upravo smo u studiju i krećemo s još jednom probom, ide nam sve bolje i bolje i nadam se da ćemo zasjati u punom sjaju. Nemamo nikakvih problema, zaobišle su nas sve prehlade i alergije i u sjajnoj smo formi', rekao je Robert Kurbaša.

Tko će ispasti, a tko će proći dalje, doznajte u četvrtoj epizodi emisije 'Zvijezde pjevaju' koja je na rasporedu u subotu, 5. travnja na HRT 1 iza 20 sati.