NEODOLJIVI OSMIJEH

Povodom 7. rođendana princa Georgea objavljene nove fotke, a jedan detalj govori da bi mogao krenuti stopama svoga oca i strica

22.07.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Na današnji dan, prije točno sedam godina, britanska je javnost s nestrpljenjem iščekivala najljepše vijesti - rođenje prvog djeteta Kate Middleton i princa Williama. Samo nekoliko sati nakon poroda, novopečena je majka, vidno umorna, ali dotjerana, pozirala ispred bolnice okupljenim fotografima s malenim Georgeom u naručju. Za najnovije fotografije zaslužna je upravo ona, a neodoljivi George svojim je osmijehom šarmirao sve

Kako bi s obožavateljima diljem svijeta proslavili 7. rođendan svog najstarijeg sina, princa Georgea, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na službenom su Instagram profilu Kensingtonske palače objavili i dvije njegove najnovije fotografije, za koje je, i ovoga puta, bila zaslužna ponosna majka Kate Middleton.

Na prvoj fotografiji George pokazuje svoj neodoljivi osmijeh, kao i nedostatak zubića, budući da su mliječni ispali, a trajni još nisu narasli, odjeven u u maslinastozelenu polo majicu naslonjen na drveni zid. Druga je fotografija puno opuštenija, nastala u trenutku, a na njoj je princ George u maskirnoj majici i ponovno se neodoljivo smije.

Nažalost, zbog trenutne zdravstvene situacije u svijetu i svih posebnih mjera u Velikoj Britaniji, velike rođendanske proslave povodom 7. rođendana neće biti, no to ne znači da ga obitelj neće proslaviti i posebno obilježiti u obiteljskom domu u Anmer Hallu u Norfolku.

A ono što je mnogima zapelo za oko upravo je maskirna majica u kojoj je dječak fotografiran, a koja bi mogla biti naznaka da će i on, baš poput oca, princa Williama, i strica, princa Harryja, krenuti njihovim stopama te se jednog dana pridružiti vojnim snagama. Naime, princ William je bio pilot u Kraljevskim zračnim snagama, dok je princ Harry služio vojsci punih deset godina te je čak dva puta bio u Afganistanu.

Ovo nije prvi puta da je princ George pokazao interes za vojsku, pa ga je tako otac još 2016. godine vodio na najveći vojni zračni show na svijetu, Royal International Air Tattoo. Inače, George, zajedno s mlađim bratom, princom Louisom i sestrom, princezom Charlotte, karantenu provodi u njihovoj kući na selu, u Norfolku, gdje su i nastale najnovije njegove fotografije.