U 68. GODINI

Preminuo Meshach Taylor, zvijezda serija 90-ih

30.06.2014 u 09:35

Bionic
Reading

Američki glumac Meshach Taylor, najpoznatiji po ulozi ekscentričnog pomoćnika Anthonyja Bouviera u 'Designig Woman'' preminuo je 68. godini

Američki glumac Meshach Taylor, koji je bio nominiran i za nagradu Emmy zahvaljujući svojoj najpoznatiji ulozi seriji 'Designig Woman', preminuo je u subotu navečer u 68. godini života, prenose Los Angelese Times i CNN.

Kako piše Times, Taylor se nalazio pod zdravstvenom skrbi u svom domu u Altadenu, a u posljednjim trenucima pokraj njega su bili njegova supruga, djeca i majka. Tužnu vijest objavila je njegova obitelj te su na Facebooku napisali: 'Žalosni smo što moramo objaviti da je naš dragi, briljantni otac, muž, sin i prijatelj preminuo. Sve koji nas vole, molimo da se pomole za njegovu dušu i mir.'

Meshach Taylor bio je najapoznatiji po ulozi Anthonyja Bouviera, pomoćnika u seriji 'Designig Woman', a također je odigrao upečatljivu ulogu Hollywooda Montrosea u filmu 'Mannequin' iz 1987.

Taylor je godinama imao zdravstvenih problema, a posljednjih dana jako je oslabio, piše CNN. Meshach je glumio u velikom broju televizijskih serija, a neke od njih su 'Dave’s World', 'Buffalo Bill', 'Barney Miller', 'Hill Street Blues', 'The Golden Girls', 'Cagney and Lacey' i 'ALF’, a značajna filmska uloga bila mu je u romantičnoj komediji 'House of Games'.