PODRŠKA IZ SPLITA

Presladak prizor: Maleni Lorenzo, sin Marka i Iris Livaje, najveći je navijač naše reprezentacije

23.11.2022 u 11:55

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija upravo igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru protiv Maroka, a podrška dolazi sa svih strana

Iris Livaja, supruga Hajdukovog igrača Marka Livaje, objavila je video koji je sve oduševio.

Livaju i ostatak reprezentacije i iz Splita srčano bodre članovi njegove obitelji - šestogodišnja kći Elizabet i jednogodišnji sinčić Lorenzo.

Iako je omiljeni hajdukovac ušao u 70. minuti utakmice umjesto Kramarića, podrška reprezentaciji nije izostala od samoga početka.

Na Instagram Storyju Iris je podijelila neodoljiv video u kojem njihov sinčić Lorenzo nosi dres hrvatske reprezentacije sa svojim imenom.

'Sretnooo tata, sretnooo Hrvatska', napisala je pored simpatične snimke.

  • +2
Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric

Inače, omiljeni splitski par je svoju osmogodišnju vezu okrunio brakom u svibnju ove godine.

Jedan od najpopularnijih igrača splitskog Hajduka i bivša manekenka te prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine okruženi obitelji i prijateljima vjenčali su se u Splitu, u crkvi sv. Stjepana, a hajdukovac je za taj dan zakupio površinu na Sustipanu za cijenu od tri i pol tisuće kuna.

U vezi su od 2014. godine, a mnogi smatraju da je upravo Iris razlog Livajinog ostanka u Splitu te su je razdragani navijači Hajduka zbog toga prozvali 'kraljicom Torcide'.

  • +45
SP Katar: Hrvatska - Maroko Izvor: Profimedia / Autor: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia