NEODOLJIVI KRALJEVIĆ

Preslatka snimka: Dvogodišnji princ Louis sve je oduševio svojim pitanjem

03.10.2020 u 21:28

Bionic
Reading

Simpatična snimka koja je objavljena na službenim profilima engleske kraljevske obitelji na društvenim mrežama očarala je sve budući da smo po prvi puta mogli čuti kako priča dvogodišnji princ Louis, najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton

Princ George, njegova sestra princeza Charlotte i maleni princ Louis kojije ove godine napunio dvije godine, postavljali su pitanja Siru Davidu Attenboroughu o životinjskom svijetu, a snimka koja je objavljena na službenim profilima kraljevske obitelji na društvenim mrežama sve je raznježila.

Dvogodišnji princ Louis kojeg je javnost prvi put mogla čuti kako govori postavio je pitanje: 'Koja je vaša omiljena životinja?' upitao je Attenborougha, na što je dobio odgovor da su to majmuni.

Pitanja svoje djece snimali su Kate i William u dvorištu Kensingtonske palače, a snimka je, dakako, sve očarala.

'Jako su slatki, razveselilo me čuti Louisov glas', 'Divna djeca, hvala vam na ovome', bili su redom oduševljeni ljubitelji kraljevske obitelji.

Inače, kako se nedavno pisalo, u fokusu britanske javnosti je i dalje najvažnija tema zahlađenje odnosa prinčeva Williama i Harryja.

Biograf Robert Lacey, koji je nekoć radio kao istraživački novinar, a koji već punih 40 godina dobro surađuje s britanskom kraljevskom obitelji, za Daily Mail je nedavno govorio otvoreno o svojoj novoj knjizi koja će uskoro ugledati svjetlo dana. U fokusu joj je sukob princa Williama i Harryja, nekoć nerazdvojne braće koja danas jedva da komuniciraju.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako u članku ne otkriva puno o detaljima svoje knjige, biograf ističe da je sukob Dianinih sinova ozbiljniji no što se misli. Isto tako, autor govori da je on počeo mnogo ranije nego što mediji nagađaju.

Najveću odgovornost stavlja na leđa kraljevske obitelji jer nije poduzela mnogo da zaustavi odlazak princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, po njegovu mišljenju, vrlo ključne osobe za razvoj kraljevstva u budućnosti.