akcijska poslastica

'Prevaranti' - film koji će neopisivo zabaviti ljubitelje priča o varalicama

31.08.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Obiteljske, romantične i poslovne veze nikad nisu bile toliko neodvojive kao u ovoj akcijskoj poslastici dostupnoj na Pickbox NOW servisu

Dobra mješavina kriminala, obiteljske i romantične drame te trilera uvijek na privuče pažnju. Ne možete se zasititi true crime sadržaja i želite fikciju koja liči na true crime priču? Intrigantni filmovi o ljudima s moralno upitnim namjerama vaši su go to odabir? Treba vam dobar 90s throwback?

Onda bi Prevaranti (The Grifters) mogli biti baš za vas. Film je snimljen 1990. godine, ali je još uvijek uzbudljiv i zanimljiv kao kad je premijerno prikazan u mnogim kinima – a danas je dostupan na Pickbox NOW streaming servisu!

Dosta je jedan prevarant u obitelji, ali što kad se nađe njih troje? Lily Dillon je iskusna prevarantica i radi za opasnog kladioničara Boba. Posao ju odvede u Los Angeles gdje potraži sina Roya kojeg nije vidjela već osam godina. Tada upozna i njegovu stariju djevojku Myru. Svi se bave istim zanimanjem, ali dok su žene u Royevom životu veteranke u svojem poslu, on je tek sitni i često neuspješan prevarant. Njihovo zbližavanje rezultirat će novim nevoljama koje su pune tenzija i akcije.

Film s četiri nominacije za Oscara

Za Prevarante zaslužan je redatelj Stephen Frears, glavnu glumačku postavu čine poznati hollywoodski glumci John Cusack (kao Roy), Anjelica Huston (Lily) i Annette Bening (Myra), a ekraniziran je prema istoimenom romanu Jima Thompsona iz 1963. godine. Film je prepoznala i kritika – osvojio je ukupno 10 nagrada (20/20 Awards, Boston Society of Film Critics Awards, National Society of Film Critics Awards i dr.) uz 21 nominaciju (to uključuje četiri nominacije za Oscara: Najbolja glumica u glavnoj ulozi, Najbolja glumica u sporednoj ulozi, Najbolji redatelj i Najbolji scenarij temeljen na različitom mediju; tu je i jedna nominacija za BAFTA nagradu i Golden Globes).

Ova priča i nagrade čine vam se primamljivim? Već danas na Pickbox NOW streaming servisu možete pronaći Prevarante koji će vas zabaviti na 1 sat i 50 minuta!