objavili su svima

Pričalo se o njihovom razvodu, a zapravo su tajili trudnoću: Stiže jedna od najpopularnijih beba

09.05.2024 u 22:14

Bionic
Reading

Na putu je vrlo vjerojatno jedna od najpopularnijih beba. Naime, Hailey Bieber je trudna, a ona i njezin suprug Justin Bieber u slatkom su iščekivanju svog prvog djeteta

Slavni par uzbudljivu vijest je podijelio na Instagramu u uz fotografiranje na temu mladenke. Na objavljenim fotografijama pjevač hita 'Peaches' fotografira svoju mladenku koja pozirala u bijeloj, uskoj čipkastoj haljini s odgovarajućom maramom. A uz fotografije objavljen je i kratki video na kojem se par razdragano ljubi.

Hailey, koja na nekim fotografijama nosi i crne sunčane naočale, nježno je položila ruku i dragala svoj već poprilično vidljiv trudnički trbuščić dok je stajala nasred travnatog polja.

Justin je, s druge strane, izgledao ležerno u bijeloj majici kratkih rukava, crnim trapericama, bomber jakni i naopako okrenutom bejzbolskoj kapi. bejzbolskom šeširu.

O trudnoći Hailey Bieber nagađalo se već više puta, a posebno su jaka bili šuškanja od srpnja 2023. kada je postao viralan video na kojem se par druži s prijateljima. 'Znam da si trudna, ali...' naizgled je rekao jedan prijatelj na snimci paparazza prije nego što ih je Justin brzo utišao. A nedavno se čak šuškalo o njihovom razvodu.

Otkako se manekenka u rujnu 2018. udala za dobitnika Grammyja, više puta se sumnjalo da je trudna. Nedavno je Hailey (rođena Baldwin) u travnju 2022. suočila s takvim nagađanjima nakon što je prošetala crvenim tepihom dodjele Grammyja u lepršavoj haljini.

'Nisam trudna, ostavite me na miru', napisala je tada na Instagramu. Sljedećeg mjeseca, bivša balerina je za Sunday Times rekla koliko se 'boji' da će postati majka. Međutim, primijetila je da je 'jako' željela dijete.

Hailey je na sličan način jasno dala do znanja u veljači 2022. da želi djecu 'jednog dana', otkrivši za WSJ magazin koji će ona i Justin to pokušati iskusiti u sljedećih nekoliko godina. Objasnila je: 'Mislim da sam imala ukorijenjeno u glavi da ću željeti imati djecu odmah i da ću željeti imati djecu super, super mlada. Onda sam napunio 25 i još uvijek sam super, super mlada!'

  • +7
Hailey i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Justin je sa svoje strane podijelio svoje uzbuđenje zbog očinstva u svom dokumentarcu 'Justin Bieber: Naš svijet' u listopadu 2021. 'Moja je namjera za 2021. je nastaviti postavljati ciljeve i zabavljati se dok ih ostvarujem', rekao je tada. 'Pobrinuti se da svoju obitelj stavim na prvo mjesto. I nadamo se da ćemo uskoro imati potomke.'

U prosincu 2020. Justin je rekao Ellen DeGeneres da vrijeme kada će postati roditelji ovisi o njegovoj supruzi, koja još ima 'stvari koje želi postići kao žena' prije porođaja. 'Mislim da još nije spremna', primijetio je. 'I mislim da je to u redu.'

Justin i Hailey započeli su svoju povremenu vezu 2016. Par se vjenčao dvije godine kasnije u matičnoj uredu u New Yorku - i ponovno na svečanoj ceremoniji u Južnoj Karolini u rujnu 2019.