zabava iznenađenja

Princ Albert otkrio je detalje: Blizanci slave sedmi rođendan bez majke, ali planira i veliko iznenađenje

10.12.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Princ Jacques i princeza Gabriella od Monaka napunili su sedam godina, a dok je blizanci pripremaju za rođendansku zabavu koja će se održati u subotu, njihov otac, princ Albert sprema im nekoliko iznenađenja. Između ostalog planiran je i posjeti njihovoj majci, princezi Charlene

Još dok su bili maleni, rođendane monegaških blizanaca organizirala je njihova majka, princeza Charlene od Monaka. Dosadašnje proslave uključivale su zabavu na temu safarija, zabavu u muzeju s mehaničkim polarnim medvjedima, posjete super junaka i vožnju vatrogasnim vozilom. Međutim, ove godine princeza Charlene odsutna je za vrijeme rođendana sada već sedmogodišnjih blizanaca uslijed svog oporavaka nakon što je odlučila potražiti liječnički pomoć nakon teške godine.

Obzirom na Charleninu odsutnost te još uvijek vladajuću pandemiju, ovogodišnja rođendanska zabava blizanca bit će više u obiteljskom okruženju, otkrio je sam princ Albert za People magazin otkrivši kako će ovogodišnja tema rođendana biti omiljeni lik iz crtanog filma, Spužva Bob Skockani.

I dok majka Charlene vjerojatno neće biti prisutna na zabavi, posjet djeve mami, čak i prije samih praznika, ostaje prioritet u obitelji, kaže princ Albert za People. 'To je ono čemu se najviše nadamo, no ovog trenutka nemamo još točan datum,' rekao je.

  • +10
Princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Charlene je u pak na svom Instagram profilu podijelila slatku rođendansku poruku za Jacquesa i Gabriellu koja je uključivala tri fotografije blizanaca koji uživaju u ranoj rođendanskoj proslavi u palači. ‘Sretan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što me blagoslovio s tako divnom djecom. Zaista sam blagoslovljena. Voli vas mama,' napisala je Charlene te dodala emotikon srca.

U skladu s postojećim mjerama opreza vezanih za pandemiju, princ Albert kaže da se blizanci od listopada školuju kod kuće u palači. 'Obzirom na neizvjesnost pandemije, princeza Charlene i ja nastojimo ih zaštiti. Tako da smo organizirali učionicu s istim učiteljima, istim prijateljima iz razreda, istima koje bi sretali i da idu u školu,' otkriva Albert.

Princ Albert Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Učionica se nalazi u privatnom dijelu palače. 'Zapravo, nalazi se u našem starom dječjem vrtiću,' kaže Albert. U među vremenu taj prostor je služio kao kućna teretana, a sada je uređen kao obična učionica. Djeca pohađaju nastavu s još četvero druge djece,' ispričao je princ Albert za People.

U palači je trenutno sve u znaku pripreme za veliku Božićnu zabavu, događaj koji je 1958. godine započela Albertova pokojna majka, princeza Grace, a omogućuje svakom monagaškom djetetu da dođe u palaču i osobno dobije dar po narudžbi od princa i članova kraljevske obitelji.

U skladu s izvornom Graceinom temom, koja je sadržavala Disneyeve crtiće kao zabavu, dvorište je ukrašeno divovskim figurama i slikama iz crtanih filmova, uključujući Spužva Boba. Rođendanska zabava blizanaca održat će se u subotu, a nazočit će im i četvero školskih kolega i nekoliko rođaka, rekao je princ. I dok djeca možda i pretpostavljaju da ih čeka tematska zabava, no princ Albert priprema im i brojna druga iznenađenja. 'Vidjet će ukrase Spužva Boba na jednom ulazu u dvorište, pa bi mogli sumnjati. Ali sobu za zabavu još nisu vidjeli', kaže te priznaje da sve radi u posljednji tren pa još uvijek nije završio ni sa zamatanjem poklona.