VEZA DJEDA I UNUKe

Princ Charles ipak je upoznao svoju unuku Lilibet, a to je za njega bio posebno emotivan trenutak

30.06.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Britanski princ Charles prije nekoliko je tjedana napokon dobio priliku upoznati jednogodišnju unuku Lilibet, mlađe dijete princa Harryja i Meghan Markle. Budući britanski kralj navodno nije krio uzbuđenje i emocije što mu se pružila prilika upoznati svoju najmlađu unuku

Budući da je malena Lilibet, kći princa Harryja i Meghan Markle rođena u Kaliforniji, a obitelj sve do ovog lipnja nije dolazila u posjet kraljevstvu, princ Charles bio je izuzetno uzbuđen kada ju je upoznao. Barem tako navode dobro upućeni izvori za britanske medije. 'Princ i vojvotkinja Camilla bili su presretni što su vidjeli Lilibet i Archieja.

Prošlo je mnogo vremena otkako je Charles vidio malenog Archieja, koji je sada veliki dječak pa se i njemu jako razveselio, a posebno emotivan bio je pri susretu s unukom Lili', tvrdi jedan od izvora.

Meghan i Harry u London su stigli ranije ovog mjeseca, na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete, a sa sobom su tada po prvi puta poveli i djecu, sina Archieja i kćer Lilibet. Iako su ostali svega nekoliko dana, mladi roditelji upoznali su svoju kćerkicu s većinom bliže obitelji, a budući da nisu bili obvezni doći na sve kraljevske javne angažmane, imali su vremena družiti se s plemstvom u zatvorenim krugovima daleko od neželjenih pogleda.

Nije tajna da princ Harry ima turbulentan odnos s ocem princom Charlesom i bratom princom Williamom, ali prilikom svog susreta pokušao je to staviti po strani.

Princ Louis i princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, princ Charles jako je vezan za svoje ostale unuke, djecu princa William i Kate Middleton. Nedavno je pokazao koliko je blizak s malenim princom Louisom koji je na platinstom jubileu ukrao cijeli show svojim nestašnim ponašanjem.