chic izbor za ljetne dane

Meghan Markle izazvala je pravu pomutnju kad se pojavila u kratkim hlačicama, a ovi chic modeli zapeli bi i njoj za oko

27.06.2022 u 12:12

Bionic
Reading

Otkako je zajedno sa suprugom princem Harryjem napustila britanski kraljevski dvor, Meghan Markle pokazala je u više navrata znatno opušteniji i ležerniji modni stil. U jednom od posljednjih javnih pojavljivanja pokazala je kako se ovog ljeta ne odvaja od kratkih traper hlačica. Taj modni hit veliki je hit ove sezone, a Meghanin stakjling sjajna je inspiracija za chic kombinacije

Meghan Markle gotovo do savršenstva je izbrusila vještinu nošenja i kombiniranja osnovnih, basic, modnih komada. To je nedavno i dokazala pojavivši se u vrlo chic izdanju na polo utakmici gdje je došla navijati za svog supruga, princa Harryja.

Svojim jednostavnim, no vrlo chic izgledom izazvala je pravu pomutnju, a stajling joj se sastojao od traper hlačica i košulje. Hlačice koje je vojvotkinja nosila nose potpis američkog brenda Dôen, a taj model je, posve očekivano, vrlo brzo rasprodan. Kratke traper hlačice, izrađene od organskog pamuka koštaju 150 dolara, imaju četvrtaste džepove na prednjoj strani i stražnje džepove s gumbima na stražnjoj strani. Klasični izgled ovih kratkih hlačica zaokružuje njihov laskavi kroj i idealna duljina.

Nema sumnje, s kratkim traper hlačicama ove sezone ne možete pogriješiti, a model visokog struka i s vrlo upečatljivo našivenim džepovima pravi hit izbor. Iako je chic model koji fura Meghan rasprodan, srećom, tu su alternativni i vrlo poželjni primjerci koji bi sigurno i vojvotkinji od Sussexa zapeli za oko.

  • +9
Traper hlačice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Zašto su traper hlačice tako poželjan dio stajlinga?

Traper je bezvremenski, nema sumnje. U ljetnoj varijanti dolazi u kratkoj verziji, a malo dulje i šire nogavice vrlo laskavo oblikuju noge, baš kao što visoki struk lijepo oblikuje siluetu. Super univerzalan model nosiv je različitim prilikama i kombinacijama. Uz traper košulju, baš kao što ih kombinira Meghan, predstavljaju dobar dnevni izgled, a uz bluzu ili top te visoke potpetice transformiraju se u sjajan i vrlo laskav izbor za ljetne večeri.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia