NEKE JE ZABORAVIO

Princ Charles možda je Harryju pružio ruku pomirenja, ali se svejedno našao na udaru javnosti i to sasvim opravdano

07.05.2021 u 17:24

Bionic
Reading

Povodom drugog rođendana Archieja, princ Charles je svom unuku odao počast na svom službenom Instagram računu, a obožavtelji kraljevske obitelji se pitaju ima li ta gesta poseban značaj u njegovom problematičnom odnosu Archiejevim tatom i njegovim sinom, princom Harryjem

Mali znak nade u bolje odnose oca i sina pojavio se nakon višemjesečnih previranja i Harryjevog otkrića u intervjuu s OprahWinfrey da je otac prestao odgovarati na njegove pozive zbog odluke da odstupi s dužnosti starijeg člana kraljevske obitelji i sa svojom obitelji preseli u SAD.

Vojvoda od Walesa i vojvoda od Sussexa nakon dugo vremena ponovno su s vidjeli na sprovodu vojvode od Edinburgha 17. travnja, a navodno su zajedno šetali i razgovarali prije obiteljskog okupljanja nakon sprovoda.

  • +16
Sprovod princa Philipa Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Sretan rođendan Archieju, koji danas navršava dvije godine', napisao je princ Charles na Instagram računu Clarence House svom najmlađem unuku kojega nije vidio godinu i pol dana.

Objavu je popratio crno-bijelom fotografijom snimlenom povodom Archiejevog krštenja 6. srpnja 2019. godine.

  • +9
Archie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ta je slika ujedno i posljednja službena fotografija djeda Charlesa i unuka Archieja.

Na fotografiji koja otapa srca, ponosni otac Harry blista od sreće držeći Archieja u krsnoj haljini, a uz njih stoji i ponosni djed Charels koji s osmijehom na licu gleda svog unučića.

No fotografija koja otapa srca nije ih otopila baš sva, pa neki pažljiviji promatrači kraljevske obitelji primijećuju da je vojvoda od Walesa, koji će uskoro imati petero unuka, propustio na društvenim mrežama rođendane čestitati šestogodišnjoj princezi Charlotte 2. svibnja i trogodišnjem princu Louisu 23. travnja.

Neki su u favoriziranju Harryjevog sina vidjeli Charlesovu pristranost.

'Vau, razočaravajuće što nedavno nije bilo objave posvećene Louisu i Charlotte', primijetio je jedan obožavatelj, a drugi dodaje: 'Ok, on je tvoj unuk, ali i Charoltee i Louis su također tvoji unuci. Trebao si objaviti i njima.'

Ipak, ima i onih koji smatraju da Charles ovom objavom pokušava popraviti odnos sa svojim otuđenim sinom.

'U ovim vrlo teškim okolnostima Charles, pokazali ste da ste klasa', napisao je jedan obožavatelj.