oduševljenje

Projekt koji se dugo spremao: Reese Witherspoon ima odlične vijesti

03.10.2024 u 14:41

Bionic
Reading

Reese Witherspoon poznajemo kao glumicu, ali ona je puno više od toga... Ljubiteljica knjiga sada će se predstaviti i u novoj ulozi, i to s velikom zvijezdom

Holivudska glumica Reese Witherspoon ne prestaje oduševljavati raznolikošću svojih interesa. Osim što je jedna od najpoznatijih glumica današnjice, vlasnica producentske kompanije i osnivačica popularnog kluba čitatelja, Witherspoon je iznenadila još jednim novim projektom!

Premda smo kad-tad mogli očekivati da će se simpatična plavuša okušati u ovome, možda nismo očekivali da će se dogoditi ovako brzo ili u ovom obliku.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Naime, nakon svih tih pročitanih knjiga, glumica će uskoro i napisati jednu!

Knjiga dolazi u jesen 2025.

'Izuzetno sam uzbuđena što mogu podijeliti da pišem svoj prvi triler', napisala je glumica otkrivši da planira napisati roman zajedno s nagrađivanim autorom Harlenom Cobenom. Inače, Coben je poznati američki pisac trilera i misterija, a prema njegovim predlošcima nastale su i neke serije kao što su 'The Woods', 'Hold Tight' i ostale.

Poznata glumica napisala je kako ne može vjerovati da je književnik pristao napisati knjigu s njom: 'Ili sam najuvjerljivija živuća osoba ili je ideja ove knjige PREDOBRA! Možda oboje?? Iskreno, jedva čekam da je svi pročitate!'

Dobitnica Oscara također je podijelila maketu knjige bez naslova, a prethodno je napisala hibrid kuharice i memoara 'Whiskey in a Teacup'. Također je napisala predgovor za ovogodišnji 'Honey, Baby, Mine', zajedničke memoare njezine kolegice iz 'Big Little Lies' Laure Dern i njezine majke Diane Ladd.

Roman koji tek treba dobiti naslov ima 352 stranice, a bit će objavljen 14. listopada 2025. godine. Ovaj tjedan Witherspoon je na svoju Instagram stranicu stavila poveznicu za prednarudžbu svoje nove knjige, koja će biti dostupna kao tvrdi uvez za 30 dolara i e-knjiga za 14,99 dolara.

osmijeh od uha do uha

Reese Witherspoon 'ulovljena' u večernjem izlasku s novim frajerom

Pogledaj galeriju