NEZABORAVNI PortorikanCI

Prošle su tri godine: Gdje su danas i što rade glavni likovi iz spota 'Despacito'

20.02.2020 u 14:30

Bionic
Reading

Voljeli ga ili ne podnosili, činjenica je da je hit Despacito' postao planetarno popularan gotovo preko noći. Pjesma Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja iz 2017. godine u kojoj glavnu ulogu ima lijepa i zavodljiva Zuleyka Rivera od veljače 2020. godine najgledaniji je YouTube videozapis svih vremena i trenutno broji više od 6 i pol milijardi pregleda. Evo kako danas izgledaju njegovi glavni protagonisti

Tekst ultimativnog hita 'Despacito' nastao je krajem 2015. godine. Nakon što je Luis Fonsi koautorici Eriki Ender pokazao refren koji je napisao, zajedno su osmislili i ostatak teksta. Pjesma je bila zabranjena u Maleziji, nakon što je tamošnja vlada došla do zaključka da nije u skladu s islamizmom te da su stihovi pjesme 'neprikladni za slušanje'.

Izvor: Društvene mreže

Djevojku u spotu utjelovila je portorikanska manekenka i bivša Miss Universe 2006. godine Zuleyka Rivera. Uloga u spotu promijenila je život zgodne manekenke koja je u međuvremenu rodila sina, ali se i razvela od košarkaša J.J. Barea.

Lijepa Portorikanka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 2,2 milijuna pratitelja danas radi kao model i TV voditeljica, a osmislila je i poseban program vježbanja za sve žene iznad 30 godina koji se temelji na kardio vježbama i posebnom režimu prehrane. Srce joj je navodno ponovno zauzeto, a u vezi je s meksičkim poduzetnikom Germanom Roseteom.

Pjevač hita 'Despacito' Luis Fonsi nakon objave pjesme 2017. godine započeo je svoju Love+Dance turneju u sklopu koje je trebao održati i koncert u Zagrebu no njegov nastup je otkazan, a Portorikanac je ipak posjetio glavni grad Hrvatske. Zahvaljujući pjesmi 'Despacito' Luis Fonsi oborio je čak sedam Guinessovih rekorda, a od veljače 2020. godine spot za pjesmu "Despacito" najgledaniji je YouTube videozapis svih vremena. Fonsi se i danas aktivno bavi glazbom, redovito održava turneje i radi na novim pjesmama.

Karijeru je počeo 1998., a do sada je objavio osam albuma. Njegove pjesme 'Nada es para siempre' i 'No me doy por vencido' našle su se na Billboard’s Hot 100 ljestvici, a na Billboard’s Hot Latin Songs ljestvici čak sedam njegovih pjesama zauzelo je prvo mjesto. Pjesma 'Aqui estoy yo', u kojoj je surađivao s još trojicom popularnih latino pjevača, dobitnik je Latin Grammy Awarda.